HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Chiropractic Medicine 2019

Erhålla en kandidatexamen är ett viktigt första steg i utöva sådan karriär, och det kan öppna dörrar till en mängd olika professionella och utbildningsmöjligheter. Medan många studenter väljer att gå in i arbetskraften efter examen, andra väljer att bedriva en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i chiropracty? Kiropraktik medicin är ett snabbt växande område i hela världen. Ett program på detta område kommer att hjälpa till att förbereda dig med de kunskaper och färdigheter du behöver för att börja din karriär. Medan många länder kräver en magisterexamen att börja träna, är programmet ett utmärkt steg. Under studietiden får du lära dig om behandling och diagnos av ben, leder och muskelrelaterade sjukdomar. Varmrätter inkluderar anatomi och fysiologi.

Kiropraktik medicin är en respekterad drogfri lösning på många krämpor, och kiropraktorer är i hög efterfrågan.Utövare rapporteras ha hög trivsel samtidigt tjäna löner som är jämförbara med tandvård och läkare inom andra områden.

Kostnaden för programmet kommer att variera kraftigt på den institution som du väljer att delta. Du kommer att vilja se till att du helt forskningsprogram och hitta det alternativ som passar dina finansiella behov. Kontakta skolan för kostnadsinformation är också en bra.

Efter att ha avslutat ett program i chiropracty, kommer de flesta människor att fortsätta en magisterexamen eller andra högre grad inom det medicinska området, eftersom många länder kräver fortbildning. Andra studenter kan ha möjlighet att hitta positioner som assistenter i kiropraktik kontor. När individer redovisas som praktiserande kiropraktorer, kan de arbeta för en befintlig praxis eller starta en egen. De kommer att arbeta med patienter dagligen som de diagnostisera och behandla led- och muskel krämpor.

Det finns ett antal internationella institutioner som erbjuder program chiropracty, och du kan enkelt hitta den skola som passar dina behov. Till att börja undersöka, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

2 Resultat i Chiropractic Medicine Filter

Kandidatexamen i kiropraktik

Royal University Center Maria Cristina
Campusstudier 4 år September 2019 Spanien Madrid

Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma.

Kandidatexamen i kiropraktik

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campusstudier Heltid 5 - 5 år September 2019 Spanien Barcelona

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att kombinera disciplin kiropraktik med avancerade undervisningsstrategier, lärande och bedömning .