Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Chiropractic Medicine 2019

Erhålla en kandidatexamen är ett viktigt första steg i utöva sådan karriär, och det kan öppna dörrar till en mängd olika professionella och utbildningsmöjligheter. Medan många studenter väljer att gå in i arbetskraften efter examen, andra väljer att bedriva en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i chiropracty? Kiropraktik medicin är ett snabbt växande område i hela världen. Ett program på detta område kommer att hjälpa till att förbereda dig med de kunskaper och färdigheter du behöver för att börja din karriär. Medan många länder kräver en magisterexamen att börja träna, är programmet ett utmärkt steg. Under studietiden får du lära dig om behandling och diagnos av ben, leder och muskelrelaterade sjukdomar. Varmrätter inkluderar anatomi och fysiologi.

Kiropraktik medicin är en respekterad drogfri lösning på många krämpor, och kiropraktorer är i hög efterfrågan.Utövare rapporteras ha hög trivsel samtidigt tjäna löner som är jämförbara med tandvård och läkare inom andra områden.

Kostnaden för programmet kommer att variera kraftigt på den institution som du väljer att delta. Du kommer att vilja se till att du helt forskningsprogram och hitta det alternativ som passar dina finansiella behov. Kontakta skolan för kostnadsinformation är också en bra.

Efter att ha avslutat ett program i chiropracty, kommer de flesta människor att fortsätta en magisterexamen eller andra högre grad inom det medicinska området, eftersom många länder kräver fortbildning. Andra studenter kan ha möjlighet att hitta positioner som assistenter i kiropraktik kontor. När individer redovisas som praktiserande kiropraktorer, kan de arbeta för en befintlig praxis eller starta en egen. De kommer att arbeta med patienter dagligen som de diagnostisera och behandla led- och muskel krämpor.

Det finns ett antal internationella institutioner som erbjuder program chiropracty, och du kan enkelt hitta den skola som passar dina behov. Till att börja undersöka, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Chiropractic Medicine

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma. ... [+]

Kandidatexamina i Chiropractic Medicine. Varför ska jag studera kiropraktik?Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma.Muskuloskeletala smärta är en viktig orsak till funktionshinder med enorma socioekonomiska följder och Kiropraktik är ett ledande yrke för att hantera denna fråga.Det är ett yrke som behandlar patienter och ger medel för konservativ vård.Varför studera vid Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic ligger inom Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, ett prestigefyllt centrum som grundades 1892Utbildningsmodellen är baserad på små kohorter, vilket ger en personlig utbildningLäroplanen är helt ackrediterad av Europeiska rådet om kiropraktikutbildningDet var den första institutionen som erbjuder utbildning och utbildning i kiropraktik i Spanien och det har ackrediterats sedan den första examenFakulteten består av akademiker från offentliga och privata universitet, med omfattande och varierad akademisk och klinisk bakgrund.Internationella utbytesmöjligheter är tillgängliga med institutioner i Japan, Kanada, Mexiko, Brasilien och USALär dig en bevisbaserad och patientcentrerad läroplanVad behöver jag göra för att bli student?... [-]
Spanien Madrid
September 2019
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att komb ... [+]

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att kombinera disciplin kiropraktik med avancerade undervisningsstrategier, lärande och bedömning .

Vetenskap, konst och filosofi

Kiropraktik har varit beroende av tradition på tre pelare: filosofi, vetenskap och konst. Därför att utveckla läroplanen, har prioritet för vår akademiska laget varit att uppnå en balans mellan dessa tre pelare. Eftersom läroplanen är i linje med kiropraktik principer, kombinerar studier av grundläggande och kliniska vetenskaper med en djupgående reflektion över den inneboende förmågan hos vår kropp för att optimera deras hälsa.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska