Kandidatexamen i Bulgarien

Den bästa kandidatexamen i Bulgarien 2018

Master

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Bulgarien, officiellt Republiken Bulgarien, är ett land som ligger i sydöstra Europa. Det gränsar till Rumänien i norr, Serbien och Makedonien i väster, Grekland och Turkiet i söder och Svarta havet i öster.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Bulgarien 2018

Läs Mer

Ungkarl I Arbetsterapi

University Of Ruse
Campusstudier Heltid 4 år October 2018 Bulgarien Ruse

Det främsta syftet med programmet i arbetsterapi är att utbilda specialister som bidrar till att möjliggöra sysselsättning för personer med fysiska, psykiska eller känslomässiga funktionshinder genom att utveckla, återhämta sig eller behålla sina dagliga levande och yrkeskompetens. [+]

Det främsta syftet med programmet i arbetsterapi är att utbilda specialister som bidrar till att möjliggöra sysselsättning för personer med fysiska, psykiska eller känslomässiga funktionshinder genom att utveckla, återhämta sig eller behålla sina dagliga levande och yrkeskompetens. De stöder dem också för att kompensera för permanent förlust av funktion genom att anpassa hemmet, skolan och arbetsmiljö.

Läroplanen är utformad i enlighet med kraven i det europeiska nätverket för arbetsterapi i högre utbildning (ENOTHE) och World Federation of Arbetsterapeuter (WFOT). År 2014 kandidatprogrammet vid universitetet i Ruse godkändes av WFOT.

Utbildningen är uppdelad i grundläggande och humanitära kurser, biomedicinska kurser, arbetsterapeutiska kurser och 1020 timmars praktik.... [-]