HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Brasilien 2020

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

I Brasilien finns det tre typer av examen: Fil - tar mellan fyra till sex år att slutföra och eleverna kan arbeta som lärare efter avslutad fyra års forskning. Masters - tar ett till två år att uppnå, Doktorand / PhD - den högsta graden du kan studera och tar tre till fyra år att uppnå. Dessa tre grader motsvarar löst till de tre cykler av Bolognaprocessen - det europeiska systemet för högre utbildning. Detta innebär att om du har uppnått en grundexamen vid ett europeiskt universitet, bör du vara kvalificerad för att uppnå en magisterexamen i Brasilien.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Brasilien 2020

sökresultat funna Filter

Veterinärmedicin

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Santos Dumont

Form veterinären att utveckla åtgärder och resultat fokuserade på området Lantbruksuniversitet i förhållande till djurproduktionen, livsmedelsproduktion, djurhälsa och miljöskydd.

Odontologia

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)
Campusstudier Heltid 8 - 16 terminer Mars 2020 Brasilien Belo Horizonte

Capacitar Agentes responsáveis ​​Pela promoção de mudanças ingen processo saúde-doença, Mediante ações baseadas em PRINCIPIOS do Conhecimento técnico-científico, da consciência do seu papel social e de cidadania.

Examensbevis för sjuksköterskor

Universidade de Marília (UNIMAR)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Marília

Grundutbildningen i omvårdnad Unimar har varit i drift sedan 1989 och är erkänd av yttrandet från den federala skolnämnden nr 27/93 och förordning nr 472, den 15 mars, 1993.

Grader i tandvården

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Sao Paulo

The Bachelor of Dentistry eller tandkirurg verksam inom diagnostisk verksamhet, planering och genomförande av dentala behandlingar. Det fungerar i marknadsföring, underhåll, förebyggande och återvinning av munhälsa.

Psykologi

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Pouso Alegre

Loppet för psykologi UNIVAS bygger på en uppdaterad förslag läroplan och anpassas till den vetenskapliga och sociokulturella förändringar framsteg, som gör det möjligt att utbilda yrkesverksamma som kan tillhandahålla tjänster med kvalitetsnormer och etiska principer.

Biomedicin

Universidade de Franca (UNIFRAN)
Campusstudier Deltid 8 - 8 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro Sao Paulo + 1 fler

Den akademiska utbildningen av examen professionell i biomedicin vid universitetet i Franca, styrs i profilen för allmänhet och humanistisk utbildning, att arbeta i verksamheten förebyggande hälsa och befordran inom de högsta kvalitetsstandarder och etiska principer. Den nya pedagogiska högre grundexamen i biomedicin projektet bidrar till att förbättra kunskaper och kompetens professionella inom arbetsmarknadsperspektiv.

Examen: Medicin

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campusstudier Heltid Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Den medicinska skolan syftar till att främja tvärvetenskap som ett villkor för konsolideringen av specialkunskaper.

Kandidatexamen i Nutrition

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Brasilien São José dos Campos

Läroplanen är organiserad för att säkerställa integrationen av studenter från olika bakgrunder i hälsa, och att främja respekten för grundläggande och särskilda ämnen, basera på vetenskapen av mat och näringsbehov av individer och populationer.

Veterinärmedicin

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)
Campusstudier Deltid Mars 2020 Brasilien Sao Paulo

Kursen ger studenterna en praktisk inlärning som syftar till den professionella marknaden av en fakultet som består av läkare lärare som har lång erfarenhet inom sina respektive områden. Veterinär Complex utvecklas undervisningsmetoder, forskning, förlängning, samt klinisk och kirurgisk vård av små och stora djur, som kompletterar den teoretiska utbildningen ges. Dess bärande konstruktionen har tre operationssalar, åtta kliniker klinisk vård, kliniska laboratorier, djuruppfödning och förebyggande medicin, obduktions rum och kirurgisk teknik, anatomi laboratorier och mikroskopi, flytande rum och bildindustrin ( radiologi, ultraljud och ekokardiografi), samt stora djurskötsel gård, spiltor och kennlar för att hålla djur Complex och under vård. Under kursen studenten uppmuntras att delta i forskning som bedrivs av lärare, samt tekniska och vetenskapliga samarbetsprogram underhålls med nationella och utländska institutioner som San Diego Zoo, som det upprätthålls det enda projektet i landet som finansieras av Zoological Society of San Diego. pedagogisk verksamhet främjas, inklusive kurser och föreläsningar till samhället om grundläggande vård i hanteringen av djur, ansvarsfullt djurägande och djurens välbefinnande, vaccinationskampanjer och kastrering av hundar och katter, djur adoption projekt övergivna och veterinär stöd till jordbruk .Professores kursen och studenter som gör vetenskaplig forskning utgör en forskargrupp med titeln strukturella och funktionella Veterinary Pathology, registrerat i CNPq (nationella rådet för vetenskaplig och teknisk utveckling), som utvecklar projekt inom forskningslinjer infektions- och parasitsjukdomar hos husdjur och Wild, experimentell patologi, onkologi och veterinär Toxicology.

Veterinärmedicin

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)
Campusstudier Heltid 5 år Mars 2020 Brasilien Juiz de Fora

Det övergripande målet för veterinärmedicin naturligtvis är utbildningen av allmänläkare inom en helhetssyn, med de kunskaper och färdigheter som behövs för förebyggande åtgärder, diagnos och behandling av djursjukdomar, djurproduktion, teknik av djurprodukter och folkhälsan.

Biomedicin

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)
Campusstudier Deltid 8 - 8 terminer Mars 2020 Brasilien Sao Paulo

Além da na Formação Profissional Excelencia göra, eller kurs biomedicin da Universidade Methodist tillåter aluno ta contato ao profissional Carreira ainda com sua da Universidade inuti. Inga Escola de analyslaboratorium Kliniker, du alunos atendem att Comunidade e contato com tem teknik som används varje dag ger ingen Profissão som eller Molecular Biology Laboratory och cellodling. Ingen kärna Undersökningar eller beskära ter aluno contato com grundforskning och deltar Projetos av Iniciação Scientific em olika områden: mikrobiologi, molekylärbiologi, experimentell onkologi, mellan outras. Ingen Neurovetenskap Center eller aluno Prune trabalhar Projetos de pesquisa em relevans för ett stort område. Tudo Isso, Somada en humanistisk Formação, CONCEITOS års sustentabilidade och Empreendedorismo ea Visão eller under framtida gynnar eller aluno Nosso blir differentierade um profissional och spelade ingen trabalho marknaden.

Ungkarl i omvårdnad

Grupo Tiradentes
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Aracaju

Omvårdnad är en vetenskap som är specifikt i att ta hand om människan, individen, familjen och samhället i en omfattande och holistiskt sätt, utveckla PR-aktiviteter, skydd, förebyggande, rehabilitering och hälsa återhämtning.

Examen i sjukgymnastik

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
Campusstudier Heltid 8 terminer Mars 2020 Brasilien Presidente Prudente

Sjukgymnasten som bildas av Unoeste kommer att utarbetas inte bara för att rehabilitera patienter, men också för att förebygga och diagnostisera sjukdomar i den mänskliga organismen, genetiska missbildningar eller lägger missbruk. Denna professionella arbetar med barn, ungdomar, vuxna, pensionärer, gravida kvinnor och personer med fysiska och psykiska funktionshinder.

Kandidatexamen i medicin

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)
Campusstudier Heltid 12 terminer Mars 2020 Brasilien Sao Paulo

Tillhör den erkända UNICID hälsovård, School of Medicine använder olika undervisningsinlärningsmetod, elevcentrerad.

Examen i sjukgymnastik

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
Campusstudier Heltid 5 år Mars 2020 Brasilien Campinas

Sjukgymnastik är en vetenskap som handlar om studiet av mänskliga rörelser i alla dess former och potential.