HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Rio de Janeiro i Brasilien 2019

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Några av de bästa universiteten i Latinamerika är baserade i Brasilien, ett land som har mer än 2.000 högskolor. Universiteten i Brasilien kan delas upp i följande klasser: Federala regeringen hanterade universitet, statliga myndigheter kontrollerade universitet, kommunstyrelsen hanterade universitet och privata universitet.

Denna stad har många faciliteter för att ge utbildning på alla nivåer. Några av de anmärkningsvärda universitet och högskolor i denna stad är Rio de Janeiro State University och federala universitetet i Rio de Janeiro.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Rio de Janeiro i Brasilien 2019

sökresultat funna Filter

Medicin

Universidade Iguaçu (UNIG)
Campusstudier Heltid 12 - 12 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Medical School (BS) erbjuds på Campus Nova Iguaçu, heltids, som varar 12 terminer, med total arbetsbelastning 7990 timmar klass.

Sjukgymnastik

Universidade Iguaçu (UNIG)
Campusstudier Deltid 10 - 10 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Institutionen för sjukgymnastik (Bachelor) erbjuds i Campi Nova Iguaçu och Itaperuna nattskiftet på 4200 timmar och varaktiga 10 terminer.

Psykologi

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
Campusstudier Heltid 10 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Loppet för psykologi Celso Lissabon syftar till att göra det möjligt för psykologer och pedagoger att ingripa i det sociala området, vilket ger en integrerad utbildning i form av tvärvetenskaplighet, flexibilitet och kreativitet, från en aktuell bild av psykologi.

Biomedicin

Universidade de Franca (UNIFRAN)
Campusstudier Deltid 8 - 8 terminer Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro São Paulo + 1 fler

Den akademiska utbildningen av examen professionell i biomedicin vid universitetet i Franca, styrs i profilen för allmänhet och humanistisk utbildning, att arbeta i verksamheten förebyggande hälsa och befordran inom de högsta kvalitetsstandarder och etiska principer. Den nya pedagogiska högre grundexamen i biomedicin projektet bidrar till att förbättra kunskaper och kompetens professionella inom arbetsmarknadsperspektiv.

Graduate: Nutrition

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campusstudier Heltid Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Kursen of Nutrition syftar till utbildning av generalist, humanistiska och kritiska proffs inför vårdbehov av befolkningen, främst söker främjande, förebyggande och underhåll av hälsan hos individen.

Examen: Medicin

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campusstudier Heltid Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Den medicinska skolan syftar till att främja tvärvetenskap som ett villkor för konsolideringen av specialkunskaper.