HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen i Natal i Brasilien 2019

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

I Brasilien finns det tre typer av examen: Fil - tar mellan fyra till sex år att slutföra och eleverna kan arbeta som lärare efter avslutad fyra års forskning. Masters - tar ett till två år att uppnå, Doktorand / PhD - den högsta graden du kan studera och tar tre till fyra år att uppnå. Dessa tre grader motsvarar löst till de tre cykler av Bolognaprocessen - det europeiska systemet för högre utbildning. Detta innebär att om du har uppnått en grundexamen vid ett europeiskt universitet, bör du vara kvalificerad för att uppnå en magisterexamen i Brasilien.

Bortsett från de historiska platserna, naturområden och stora stränder, har Natal högklassiga universitet och högskolor. De anmärkningsvärda av dessa är International Institute for Neuroscience i Natal, och federala universitetet i Rio Grande do Norte.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Natal i Brasilien 2019

sökresultat funna Filter

Sjukgymnastik

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)
Campusstudier Deltid 4 år Mars 2020 Brasilien Natal

Bachelor of sjukgymnastik examen vid UNI-RN kommer att ha en generalist, humanist, kritisk och reflekterande, den sammanlagda tekniska och professionella attribut.