$close

Filter

Visa resultat

De bästa kandidatprogrammen i Campinas i Brasilien 2022

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. De… Läs mer

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

Campinas är en populär stad i Brasilien är känd för sin kultur och turism. Ändå har staden varit inblandad i andra sektorer som erbjuder högre utbildning bekvämligheter för sina folk. Institutioner som Unicamp och UNIP finns här.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Campinas i Brasilien 2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
Campinas, Brasilien

Sjukgymnastik är en vetenskap som handlar om studiet av mänskliga rörelser i alla dess former och potential.

Sjukgymnastik är en vetenskap som handlar om studiet av mänskliga rörelser i alla dess former och potential. -
Kandidatexamen
Heltid
5 år
Portuguese (Brazil)
Campusstudier