Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Biomedical Research 2019

En kandidatexamen uppnås när en deltagare har fullgjort både hans eller lägre delkurs och krav på övre delning, vilket vanligtvis tar fyra år. Programmen är utformade för att bekanta deltagarna med ett visst ämne.

Vad är en kandidatexamen i biomedicinsk forskning? Detta program är inriktat på att främja elevernas förståelse för läkarutbildningen och vad som krävs för att bli forskare inom medicinområdet. Under sin studie kan individer lära sig grundläggande vetenskapliga principer och hantering av kliniska studier. Klasser kan dyka in i hälsovårdslag, etik och moral av forskning, integritetslagstiftning och hälsovårdskod.

Personer som får en examen i biomedicinsk forskning har i allmänhet enastående kommunikations-, forsknings- och kritisk tänkande färdigheter. Vart och ett av dessa egenskaper kan hjälpa dem att bättre tjäna andra och utveckla sina egna personliga mål.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar kraftigt. När en person går till skolan och hur länge det tar honom eller henne att slutföra programmet är två faktorer som kan påverka den totala kostnaden för undervisning.

Biomedicinsk forskning är ett högt tvärvetenskapligt ämnesområde, och som sådan tenderar utexaminerade av programmet att vara förberedda för ett antal spännande och uppfyllande karriärer. Som kvalificerade sjukvårdsexperter kan deltagare i programmet fortsätta att bli läkare, forskare och utvecklare, sjuksköterskor, vårdkonsulter, kost- och näringsexperter, hälsocentralförvaltare eller hälsovårdsrevisorer. De kan hitta framgång inom hälso- och sjukvård, forskning och utveckling, läkemedels-, privata eller offentliga sektorer. Som medicinska forskare kan dessa personer tillbringa mycket av sin karriär som studerar modern medicin, hälsostyrning, biomedicinsk teknik och klinisk forskning.

Där en person väljer att erhålla sin kandidatexamen i biomedicinsk forskning beror slutligen på hans eller hennes plats och budget. Online kurser är praktiska eftersom de tillåter individer att bedriva en utbildning på sina egna villkor. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Results in Biomedical Research

Al-Ahliyya Amman University

Medicinsk analys etablerad som en av Institutionen för farmaceutiska fakulteten och medicinska vetenskaper Institutionen 1991, vilket ger kandidatexamen i specialiteten m ... [+]

medicinsk analys

Medicinsk analys etablerad som en av Institutionen för farmaceutiska fakulteten och medicinska vetenskaper Institutionen 1991, vilket ger kandidatexamen i specialiteten medicinsk analys av (142) kredit timmar fördelade på fyra läsår. Den innehåller laboratorier medicinska tester utöver de grundläggande tekniska laboratorier: - Laboratorie Pathology - mikrobiologiska laboratoriet - Laboratorie of Biochemistry Laboratory Dam- Aserarah- Laboratory of Alotfillat- Laboratorie hormoner - Laboratorie immunologi.

meddelande

Förbättra kvaliteten på akademiska utgång yrkespraktik distinkt inom medicinsk analys, och främjande av yrkesetik, och att främja tillämpad forskning.... [-]

Jordanien Amman
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Karl Landsteiner University of Health Sciences

Magisterprogrammet i humanmedicin är den andra delen av bologna-kompatibla medicinska studier och tjänar den vetenskapliga utbildningen för läkarutbildningen samt att ge ... [+]

Masterstudier Human Medicine

Magisterexamen i humanmedicin är baserad på kandidatexamen i hälsovetenskap: Den tjänar den vetenskapliga utbildningen för läkaryrket såväl som att ge de kompetenser som behövs för det oberoende medicinska yrket. Dessutom beaktas den medicinska expertens nyckelkompetenser - professionellt fungerande, interprofessionellt samarbete och kommunikation - och andra kärnkvaliteter för medicinska yrket i enlighet med detta. Magisterprogrammet Human Medicine tilldelas akademisk examen Dr.med.univ. avslutats.

Studenterna får en bred medicinsk utbildning genom att ge omfattande kunskap med starkt fokus på praktikorienterad undervisning och en tidig undersökning av konkreta humanmedicinska frågor. Fokus ligger på tvärvetenskaplig, hälsovetenskaplig innehåll.... [-]

Österrike Krems an der Donau
October 2019
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska