Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Biomechanics 2019

En kandidatexamen, ibland kallad baccalaureat, är ett grundutbildningsprogram. Denna pedagogiska väg hjälper vanligtvis eleverna att bygga en grundläggande förståelse för ett visst ämne. De flesta eleverna kan avsluta ett kandidatprogram på tre till fem år.

Vad är en kandidatexamen i biomekanik? Studien av biomekanik erbjuder en unik titt på skärningspunkten mellan anatomi, matematik, biologi, fysiologi, fysik och kemi. Fältet undersöker de krafter som verkar på kroppen och effekterna de kan producera för att ge eleverna en bättre förståelse för de problemlösande tekniker som behövs för medicin och hälsa. Varje universitet har lite olika kurser tillgängliga, men några exempel är mänsklig anatomi, medicinsk terminologi, tillämpad anatomi och fysiologi, funktionell biomekanik och trender inom biomekanisk analys.

Många elever tycker att denna utbildning är fördelaktig eftersom det ger dem praktisk erfarenhet av specialiserad utrustning som används för att mäta interaktioner mellan människor och deras miljö. Vissa specifika färdigheter som uppnåtts inkluderar kommunikation, analys och kritiskt tänkande. Professionella kan använda dessa färdigheter för att bättre undervisa idrottare hur man förbättrar sina prestationer och undviker skador.

Kostnaden för en kandidatexamen kan variera kraftigt från skolan till skolan och från land till land. Universiteterna får ofta att inrätta undervisning, så sökande kanske vill kontakta skolan direkt för ett citat.

En kandidatexamen i biomekanik kan vara utbildningen studenterna behöver för att få en meningsfull karriär inom vården eller sportledning. Vissa akademiker kan använda denna utbildning för att bli idrottsfysiologer, utvecklingsingenjörer, biomekaniska forskare, idrottsforskare, prestationsspecialister eller fysiska tränare. Den exakta karriären är ofta beroende av elevernas akademiska och professionella erfarenheter. Vissa forskare väljer att använda denna examen som grund för mer utbildning.

Skolor över hela världen erbjuder kandidatexamen. Du kan hitta online och personliga program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Biomechanics

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Denna grad ger dig möjlighet att få en omfattande bakgrund inom medicinsk vetenskap och teknik av material för att reparera eller byta ut skadade, sjuka eller saknas vävn ... [+]

Konstgjorda höft och knäleder, ersättnings blodkärl och hjärtklaffar, konstgjorda tänder och fyllningar, kontaktlinser, moderna läkemedel leveranssystem och tissue engineering är bara några av det växande antalet tillämpningar av biomedicinska material.

Denna grad ger dig möjlighet att få en omfattande bakgrund inom medicinsk vetenskap och teknik av material för att reparera eller byta ut skadade, sjuka eller saknas vävnader i människokroppen. Den Biomedicinsk Materials Science kurs är en av de få kurser med fokus lika mycket på de biologiska och materialvetenskap och våra studenter därför hitta karriärmöjligheter inom ett brett spektrum av områden med anknytning till medicinska och dentala vetenskaper.... [-]

Storbritannien Birmingham
September 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska