HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Azerbajdzjan 2019/2020

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

För ett par år Azerbajdzjan har förbättrat sina system för högre utbildning genom att förbättra utbildningsnivån i flera universitet till internationella standarder. Det finns också förbättrat studenter relation där några av de kurser erbjuds i internationella språk som engelska, kinesiska och spanska.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Azerbajdzjan 2019/2020

sökresultat funna Filter

Md tandvård (stomatologi)

Azerbaijan Medical University
Campusstudier Heltid 5 år September 2020 Azerbajdzjan baku

Den Stomatologi fakulteten Azerbajdzjan Medical University anordnades 1954. Syftet med grundandet av fakulteten var att ge befolkningen i vår republik med högkvalificerade tandläkare specialister.

Md farmakologi

Azerbaijan Medical University
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Azerbajdzjan baku

Historia av utbildning i farmakologi i Azerbajdzjan börjar med år 1938. Vår avdelning för farmakologi utbildar högkvalificerade FARMACEUT med kandidat- och magisterexamen att arbeta i hälsa, inklusive farmakologi fält.

Md medicin

Azerbaijan Medical University
Campusstudier Heltid 6 år September 2020 Azerbajdzjan baku

Medicinska personal är beredda på "Behandling arbete" specialitet i fakulteten. Grundläggande medicin ämnen studerade vid 1-3 kurser, kliniska ämnen studerade vid 4-6 kurser.