HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen i Wagga Wagga i Australien 2019

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Australien Utbildning är främst regeringens ansvar. Regeringen finansierar fullt allmänheten universitetsutbildning medan det delvis finansierar privata universitetsutbildning.Australien är en engelsk-talad land, älskar mest av studenter från länder vars engelska är det första språket ofta studerar i detta land

Den enda leverantören av avancerad utbildning inom detta område är ett campus i Charles Sturt University. Men andra institut framväxande medan även de populära Universiteten är intresserade av att centra här.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Wagga Wagga i Australien 2019

sökresultat funna Filter

Bachelor i medicinsk strålningsvetenskap (med specialiseringar)

Charles Sturt University
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 2 fler

CSU: s kandidatexamen för medicinsk strålningsvetenskap är utformad för att ge studenterna den teoretiska kunskapen och de professionella färdigheter som krävs för att träna som en kvalificerad medicinsk strålningsforskare.

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Wagga Wagga + 2 fler