Kandidatexamen i Perth i Australien

De bästa kandidatprogrammen i Perth i Australien 2018

Master

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Perth är hem till en privat och några få offentliga universitet. Curtin University och University of Western Australia finns i denna stad. Även Högskolor för TAFE som erbjuder diplom och certifikat-kurser finns tillgängliga.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Perth i Australien 2018

Läs Mer

Bachelor Of Science (bsc) I Kiropraktikvetenskap + Bachelor I Klinisk Kiropraktik (bclinchiro)

Murdoch University
Campusstudier Heltid 5 år February 2019 Australien Perth

Detta är den enda fullt ackrediterade kiropraktik kursen i WA. Du lär dig att bli sjukvårdspersonal med färdigheter att diagnostisera, behandla och förebygga smärta och funktionshinder i ryggraden och muskuloskeletsystemet. [+]

Detta är den enda fullt ackrediterade kiropraktik kursen i WA. Du lär dig att bli sjukvårdspersonal med färdigheter att diagnostisera, behandla och förebygga smärta och funktionshinder i ryggraden och muskuloskeletsystemet.

I kiropraktikvetenskap lär du dig att känna igen tecken och symtom på olika sjukdomar, inklusive vanliga och muskelavvikelser och relaterade smärtssyndrom. Denna kurs har en väl avrundad vetenskaplig bas i kombination med de kliniska färdigheter som krävs, så du går färdigt till jobbet.

Du får praktisk erfarenhet i dina sista år genom att jobba med riktiga patienter i vår toppmoderna kiropraktik och rehabiliteringsklinik. Om du vill driva din egen praxis i framtiden innehåller kursen en professionell praxishanteringsenhet för att hjälpa dig att utveckla livslånga affärsförmågor, bland annat hur man kör en budget, hantera inventering och finans.... [-]