Kandidatexamen i västra Australien i Australien

De bästa kandidatprogrammen i västra Australien i Australien 2018

Master

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Victoria har åtta universitet och olika statligt drivna institutioner som underlättar teknisk och vidareutbildning. Dessutom finns det ett statligt bibliotek som är bra för forskare som genomför högre utbildning i området.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i västra Australien i Australien 2018

Läs Mer

Bachelor Of Science (bsc) I Kiropraktikvetenskap + Bachelor I Klinisk Kiropraktik (bclinchiro)

Murdoch University
Campusstudier Heltid 5 år February 2019 Australien Perth

Detta är den enda fullt ackrediterade kiropraktik kursen i WA. Du lär dig att bli sjukvårdspersonal med färdigheter att diagnostisera, behandla och förebygga smärta och funktionshinder i ryggraden och muskuloskeletsystemet. [+]

Detta är den enda fullt ackrediterade kiropraktik kursen i WA. Du lär dig att bli sjukvårdspersonal med färdigheter att diagnostisera, behandla och förebygga smärta och funktionshinder i ryggraden och muskuloskeletsystemet.

I kiropraktikvetenskap lär du dig att känna igen tecken och symtom på olika sjukdomar, inklusive vanliga och muskelavvikelser och relaterade smärtssyndrom. Denna kurs har en väl avrundad vetenskaplig bas i kombination med de kliniska färdigheter som krävs, så du går färdigt till jobbet.

Du får praktisk erfarenhet i dina sista år genom att jobba med riktiga patienter i vår toppmoderna kiropraktik och rehabiliteringsklinik. Om du vill driva din egen praxis i framtiden innehåller kursen en professionell praxishanteringsenhet för att hjälpa dig att utveckla livslånga affärsförmågor, bland annat hur man kör en budget, hantera inventering och finans.... [-]