HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in South Australia i Australien 2019

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

South Australia har många privata och offentliga universitet som erbjuder forskarutbildning och grundutbildning. Dessutom är Eftergymnasial yrkesutbildning som erbjuds av vissa högskolor i detta område.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in South Australia i Australien 2019

sökresultat funna Filter

Ungkarl i omvårdnad ibnu

University of South Australia
Campusstudier Heltid Deltid 3 år January 2020 Australien Adelaide + 1 fler

Bachelor of Nursing är en akademisk examen godkänd genom det australiska Nursing and Midwifery Accreditation Council (ANMAC). Efter avslutad examen är utbildningsberättigade berättigade till ansökan till Nursing and Midwifery Board of Australia (NMBA).

Bachelor i apoteket (heder) ihpc

University of South Australia
Campusstudier Heltid Deltid 4 år January 2020 Australien Adelaide + 1 fler

University of South Australia har över 40 års erfarenhet undervisning Apotek och är en av endast fyra universitet i Australien för att vara medlem i den prestigefyllda National Alliance för Pharmacy Education. Apotek som yrke är bekymrad

Bachelor of Applied Public Health

Torrens University Australia
Campusstudier Online Heltid Deltid 3 år February 2020 Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nya Zeeland Auckland + 9 fler