HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Australian Capital Territory i Australien 2019

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Australian Capital Territory (förkortat ACT) är den minsta självstyrande interna territoriet i Australien. I folkräkningen 2006 befolkningen i ACT var 333,000.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Australian Capital Territory i Australien 2019

sökresultat funna Filter

Bachelor of Nursing

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer Januari 2020 Australien Canberra

UC: s omvårdnadsexamen ger dig möjlighet att uppfylla din potential som framtida ledare och visionär i australiensisk omvårdnad. Vårt redesignade program demonstrerar excellens inom vårdpraxis och enastående utbildningskvalitet och styrning.

Bachelor i medicinsk strålningsvetenskap (med specialiseringar)

Charles Sturt University
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 2 fler

CSU: s kandidatexamen för medicinsk strålningsvetenskap är utformad för att ge studenterna den teoretiska kunskapen och de professionella färdigheter som krävs för att träna som en kvalificerad medicinsk strålningsforskare.