85 Kandidat Program i Asien for 2024

Kandidat Program i Asien for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Biomedicinsk teknik är kombinationen och tillämpningen av fysikens principer, matematik, biologi, och teknik för forskning och tillverkning av teknisk utrustning för vård, inklusive diagnos, övervakning, och terapi.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    UniKL RCMP Faculty of Pharmacy and Health Sciences erbjuder en farmaceutisk utbildning i Bachelor of Pharmacy (Honours) som är progressiv, modern, framåtblickande och jämförbar med de farmaceutiska programmen som erbjuds i avancerade länder. Programmets varaktighet kommer att vara fyra (4) år.

    • Tbilisi, Georgien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Tbilisi, Georgien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatprogrammet i medicinsk rehabilitering har som mål att utbilda en specialist med höga värderingar och ansvar inom området fysikalisk medicin och rehabilitering, som kommer att tillämpa sina kunskaper och färdigheter för patientvård och förbättring av livskvalitet. Strukturen och innehållet i programmet ger studenten integrerad kunskap om den mänskliga kroppens normala funktion, återhämtning av patologiska tillstånd och anpassningsförmåga, samt färdigheter i utvecklingsöverföring, vilket gör den utexaminerade konkurrenskraftiga på både lokala och internationella marknader.

    • Baku, Azerbajdzjan

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Den Stomatologi fakulteten Azerbajdzjan Medical University anordnades 1954. Syftet med grundandet av fakulteten var att ge befolkningen i vår republik med högkvalificerade tandläkare specialister.

    • Ulaanbaatar, Mongoliet

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Vår kandidatexamen i veterinärmedicin skapades för att utveckla och skapa en resursstark miljö för veterinärutbildning och forskning tjänst genom förbättring av kompetensutveckling, forskning och den pedagogiska miljön.

    • Hebron, Palestina

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Avestan

    Våra fyra år Terapeutisk Nutrition programmet har utformats särskilt för studenter med ett starkt intresse för kost och hälsa vetenskap som vill använda sina kunskaper för att hjälpa till att förebygga och behandla sjukdomar som en dietist. Terapeutiska Nutrition studenter kommer att lära sig matintag och dietkrav kan förändras av sjukdom, och hur man ansöker terapeutiska dieter för att behandla sjukdomar

    • Tbilisi, Georgien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med programmet är att främja en effektiv drift av hälsovårdssystemet genom att utbilda kvalificerade och högt kompetenta sjuksköterskor. Studenterna är kvalificerade att arbeta som sjuksköterska internationellt och lokalt eller fortsätta sin utbildning i lokala eller internationella universitet

    • Shah Alam, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Medicinsk laboratorievetenskap (MLS) Programmet ger en möjlighet för utbildning i alla de stora disciplinerna medicinsk

    • Beirut, Libanon

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Medicinsk biokemi är utformad för att presentera grunderna i biokemi, vilket bland annat en studie av struktur av kolhydrater, lipider, proteiner, enzymer och nukleotider, förutom deras ämnesomsättning, bioenergetik, membran och signalsystem, integration och reglering av de viktigaste metaboliska vägar , kvävemetabolism, myoglobin, hemoglobin, och hemostas, med betoning på den biokemiska grunden för den mänskliga sjukdomen.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna grad ger dig möjlighet att arbeta i alla apoteksinställningar, från sjukhus och samhällspraxis till läkemedelsindustrin. Som experter i medicin tar apotekare allt viktigare roller och en viktig medlem i det integrerade vårdgruppen.

    • Batu Pahat, Malaysia
    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Våra Health Sciences program hjälper till att förbereda dig för att ta upp dessa roller. Vi täcker ett område i vår läroplan som omfattar diagnostiska, tekniska, terapeutiska och direkta patientvårds och stödtjänster.

    • Nanjing, Kina

    Heltid

    6 år

    På Campus

    Engelsk

    Enligt "Provisoriska bestämmelser om kvalitetskontroll normer för engelskVisade Medical Grundutbildning för internationella studenter i Kina", har undervisningsministeriet i Kina godkänt Southeast University som en av de kvalificerade universitet i Kina att registrera internationella studenter i engelska undervisade grundutbildningen av medicin.

    • Banda Aceh, Indonesien

    Heltid

    På Campus

    Engelsk, Indonesiska

    Veterinärmedicinska fakulteten Universitas Syiah Kuala (FVM-USK), Banda Aceh. Indonesien är en av de äldsta fakulteterna inom detta universitet. FVM-USK grundades den 17 oktober 1960 och spelar redan en viktig roll för att förbättra kompetensen hos mänskliga resurser som är professionella och har starka analytiska färdigheter inom djurhälsa, zoonoser och livsmedelssäkerhet av animaliskt ursprung. Strategin för att uppnå dessa mål beskrivs i visionen om FVM-USK: ”bli innovativ, oberoende och ledande i genomförandet av de tre pelarna för högre utbildning (Tri Dharma Perguruan Tinggi) med pålitliga mänskliga resurser för att utveckla och tillämpa veterinärteknik på internationell nivå 2030 ”. FVM-USK ges utbildning för både Bachelor in Veterinary Medicine Study Program (BVM-SP) och Professional Program in Veterinary Medicine Study Program (PPVM-SP). De två studieprogrammen har ackrediterats med kategorin ”Utmärkt” av National Accreditation Institution for Higher Education in Medical Sciences (LamptKES). I dessa två utbildningsprogram har vi ett antal 900 studenter som kommer från många delar av Indonesien, med olika bakgrund och kultur.

    • Doha, Qatar

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Applied Science - Paramedicine (BAScACP) är en fyraårig tillämpad examen, som kombinerar klassrumsteori, laboratoriekunskaper och omfattande kliniska och fältlärarskap för att förbereda akademiker för att gå med i den professionella arbetsstyrkan som kompetenta ambulanssjukvårdare. Programmet Pathways inkluderar en 4-årig direktinträdesväg samt ett program för att slutföra examen för tidigare examensbevis. Återkommande alumner kan välja mellan heltids- eller deltidsstudier. BASc-Paramedicine ger studenter den kunskap, färdigheter och professionella bedömningar som krävs för att komma in i paramedicinsk praktik, samt en Pathway i MASc-Critical Care Paramedicine-programmet för akademiker som vill utöka sina yrkesroller.