HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen 2020 Asien

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Be om information om kandidatprogram i hälsa Asien 2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i sjukvårdsledning

Mena College of Management
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Förenade arabemiraten Dubai

Studenterna läser sig om ett kandidatexamen i hälso- och sjukvårdsledning och lär sig om de olika mekanismerna som påverkar vårdcentralens dagliga verksamhet, inklusive bemanning och utbildning, redovisning, kvalitetsledning och personalresurser. De får också en översikt över lagar och policyer som kan påverka förvaltningsverksamheten inom sjukhus och sjukvårdsanläggningar, samt få en solid bakgrund inom medicinsk terminologi och grundläggande vårdförfaranden.

Kandidatexamen i tandkirurgi

The British University in Egypt
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Egypten Kairo

Programmets övergripande uppdrag är att erkännas för innovativ tandutbildning, engagemang för kulturell mångfald, upptäckt, överföring av vetenskaplig kunskap, överlägsen kompetens hos våra studenter och högsta grad av patientvård och service.

Doktor i Tandläkare (tandläkare)

Kursk State Medical University
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Ryssland Ryssland online

Fakulteten erbjuder ett femårigt program för stomatologi. Undervisningsinlärningsprocessen är avsedd att betona utvecklingen av praktisk kompetens. Noggrann uppmärksamhet ägnas åt utvecklingen av elevernas personlighet och arbetsvanor, med betoning på personlig kompetens som är viktiga faktorer för framgångsrika karriärer.

Bachelor of Nursing Science (BNS)

Rangsit University International College
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Thailand Lak Hok

Det är 4 års program. Programmet har godkänts och ackrediterats av Thailand Nursing and Midwifery Council. Undervisningen och inlärningsmetoderna bedrivs huvudsakligen på engelska. Under klinisk praxis kommer studenterna dock att hjälpa till att använda thailändska patienter när det är lämpligt för att möta behoven hos kunder och extra thailändska språkkurser är tillgängliga för internationella studenter för att förbättra sina thailändska språkkunskaper.

Civilingenjörsexamen i biomedicinsk teknik

City University of Hong Kong
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Hongkong Kowloon Tong

Detta huvudsakliga syfte är att sträva efter högsta kvalitet inom utbildning, forskning och innovation genom fusion av teknik med biovetenskap för att främja människors hälsa.

Bachelor i apoteket

Kalinga University
Campusstudier Heltid 4 år Juli 2020 Indien Naya Raipur

Kalinga University har konceptualiserats som ett centrum för akademisk excellens. Den 30 hektar Wi-Fi campus har utformats noggrant för att överensstämma med världsstandarder. Academic Block är fullt luftkonditionerat och består av kontorrum för fakultetsmedlemmar, datalaboratorier, vanliga klassrum med de senaste audiovisuella faciliteterna och ett välutrustat auditorium.

Kandidatexamen i medicinsk utbildning

Syiah Kuala University
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Indonesien Banda Aceh

Medicinska fakulteten grundades den 1 april 1982 utifrån graden av Republiken Indonesiens president nr. 16/1982 för att uppfylla Aceh Society behov av att ha en medicinsk institution. Medicinska fakulteten, med en ackreditering, har blivit en av de mest favoritfakulteterna, vilket framgår av ökningen av antalet studenter varje läsår.

Internationella grundutbildningen (IUP) i medicin

Universitas Gadjah Mada
Campusstudier Heltid 11 terminer Kontakt Skolan Indonesien Yogyakarta

Grundades den 5 mars 1946 har fakulteten för medicin, folkhälsa och omvårdnad Universitas Gadjah Mada (FK-KMK UGM) vuxit och utvecklats snabbt under åren. FK-KMK UGM har positionerat sig för att bli ett ledande universitet i Indonesien, Asien och i världen. Tusentals studenter har examen och färgat hälsosektorn i Indonesien och över hela världen. Beläget på ett campus med tropiskt klimat, trevlig atmosfär och utrustad med olika faciliteter som stöder utbildning, forskning och samhällsservice. School of Medicine's vision är att vara ett utmärkt nationellt medicinskt utbildningsprogram som är innovativt, globalt standardiserat och överlägset, samt att tjäna nationens och mänsklighetens intressen med professionellt stöd för personal. Inlärningssteg i ett grundutbildningsprogram för FK-KMK UGM inkluderar 3. 5 år grundnivå, 2 års yrkesfas och 1 års praktik.

Bachelor i omvårdnad (Hons)

International Medical University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Malaysia Kuala Lumpur

IMU-kurser i omvårdnad är ett 4-årigt heltidsprogram som förbereder en elev att bli registrerad sjuksköterska, kvalificerad att träna i en rad olika miljöer inom antingen den offentliga eller den privata hälsovårdssektorn. Efter examen med kandidatexamen i omvårdnad kan studenten välja att arbeta som registrerad sjuksköterska eller genomföra en avancerad examen eller efter grundläggande specialisering inom moderskap, ortopedisk vård, omvårdnad, omvårdnad, perioperativ omvårdnad, samhällsomsorg, gerontologi vård och mer . Kandidater kan också välja att fortsätta sina studier på masternivå och doktorandnivå.

Bachelor of Nursing

The University Of Georgia
Campusstudier Heltid Öppen antagning Georgien Tbilisi

Syftet med programmet är att främja en effektiv drift av hälsovårdssystemet genom att utbilda kvalificerade och högt kompetenta sjuksköterskor. Studenterna är kvalificerade att arbeta som sjuksköterska internationellt och lokalt eller fortsätta sin utbildning i lokala eller internationella universitet

Civilingenjörsexamen (Bio-Medical)

Universiti Teknologi Malaysia
Campusstudier Heltid 4 år Februari 2020 Malaysia Skudai

Tillämpningen av ingenjörsteknik inom biomedicinsk vetenskap ökar gradvis. Idag, med den alltmer växande komplexiteten i medicinsk teknik, finns det en växande efterfrågan på tekniska yrkesverksamma som kan interrelatera områdena biomedicin och teknik.

Kandidat i Arbetsterapi

Saint Joseph University of Beirut
Campusstudier Heltid 4 år Oktober 2020 Libanon beirut

Arbetsterapi (OT) är ett nödvändigt och distinkt rehabiliterings yrke som fortfarande framträder i Libanon.

Kandidat i allmänmedicin

Ualikhanov University
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Kazakstan Kokshetau

Bachelorprogrammet i allmän medicin syftar till att ge studenterna god teoretisk och praktisk kunskap som gör det möjligt för dem att tänka medicinskt och fördjupa sin utbildning inom medicinområdet. Det är ett tvärvetenskapligt program som kombinerar biomedicinsk vetenskap och utbildning i klinisk kompetens. Studenterna förvärvar omfattande teoretisk kunskap, som hjälper dem att tänka vetenskapligt och fördjupa sin utbildning i alla specialiserade grenar.

Bachelor i apoteket

Aqaba University Of Technology
Campusstudier Heltid 5 år September 2020 Jordanien Aqaba

Inrättandet av den farmaceutiska fakulteten vid Aqaba University Of Technology gav en kandidatexamen i apoteket och tillämpad studieplan är valet av specialiserade kurser för att tillgodose specialavdelningen för farmaceutisk utbildning och ge akademiker den kunskap som krävs för att utöva yrket i en vetenskaplig och moralisk.

Bachelor of Medical Analysis

Al-Ahliyya Amman University
Campusstudier Heltid September 2020 Jordanien Amman

Medicinsk analys etablerad som en av Institutionen för farmaceutiska fakulteten och medicinska vetenskaper Institutionen 1991, vilket ger kandidatexamen i specialiteten medicinsk analys av (142) kredit timmar fördelade på fyra läsår. Den innehåller laboratorier medicinska tester utöver de grundläggande tekniska laboratorier: - Laboratorie Pathology - mikrobiologiska laboratoriet - Laboratorie of Biochemistry Laboratory Dam- Aserarah- Laboratory of Alotfillat- Laboratorie hormoner - Laboratorie immunologi.