HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen 2019 Asien

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Be om information om kandidatprogram i hälsa Asien 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i tandkirurgi

The British University in Egypt
Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Egypten Cairo

Programmets övergripande uppdrag är att erkännas för innovativ tandutbildning, engagemang för kulturell mångfald, upptäckt, överföring av vetenskaplig kunskap, överlägsen kompetens hos våra studenter och högsta grad av patientvård och service.

Bachelor of Nursing Science (BNS)

Rangsit University International College
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Thailand Lak Hok

Det är 4 års program. Programmet har godkänts och ackrediterats av Thailand Nursing and Midwifery Council. Undervisningen och inlärningsmetoderna bedrivs huvudsakligen på engelska. Under klinisk praxis kommer studenterna dock att hjälpa till att använda thailändska patienter när det är lämpligt för att möta behoven hos kunder och extra thailändska språkkurser är tillgängliga för internationella studenter för att förbättra sina thailändska språkkunskaper.

Bachelor of Nursing

The University Of Georgia
Campusstudier Heltid Öppen antagning Georgien Tbilisi

Syftet med programmet är att främja en effektiv drift av hälsovårdssystemet genom att utbilda kvalificerade och högt kompetenta sjuksköterskor. Studenterna är kvalificerade att arbeta som sjuksköterska internationellt och lokalt eller fortsätta sin utbildning i lokala eller internationella universitet

Doktor i medicin (MD)

Kursk State Medical University
Campusstudier Heltid 6 år Kontakt Skolan Ryssland Russia Online

Studiemedicin i engelskmedium i ett av de ledande läkarinstituten i Ryssland. Ingen "premedicinsk" kurs krävs eftersom studieprogrammet ger en allomfattande. Detta sexåriga heltidsområde för masterstudier förbereder kandidaten för en doktors yrke. Den är avslutad med doktorsexamen i allmän medicin. Under de första två åren innehåller kursprogrammet teoretiska kurser (biokemi, anatomi, histologi, fysiologi, etc.).

Bachelor i apoteket

Voronezh State University
Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Ryssland Voronezh

Läkarmottagning av hög kvalitet vid Voronezh State University säkerställs av avancerad träningsteknik, vetenskaplig och innovativ arbetssäker organisation och utbildning på arbetsplatsen för framtida läkare. Fakultetskandidater är garanterade konkurrensfördelar som krävs för framgångsrik konkurrens på arbetsmarknaden och för vidare yrkesutveckling.

Kandidatexamen i medicinsk utbildning

Syiah Kuala University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Indonesien Banda Aceh

Medicinska fakulteten grundades den 1 april 1982 utifrån graden av Republiken Indonesiens president nr. 16/1982 för att uppfylla Aceh Society behov av att ha en medicinsk institution. Medicinska fakulteten, med en ackreditering, har blivit en av de mest favoritfakulteterna, vilket framgår av ökningen av antalet studenter varje läsår.

Bachelor i apoteket

Kalinga University
Campusstudier Heltid 4 år Juli 2020 Indien Naya Raipur

Kalinga University har konceptualiserats som ett centrum för akademisk excellens. Den 30 hektar Wi-Fi campus har utformats noggrant för att överensstämma med världsstandarder. Academic Block är fullt luftkonditionerat och består av kontorrum för fakultetsmedlemmar, datalaboratorier, vanliga klassrum med de senaste audiovisuella faciliteterna och ett välutrustat auditorium.

Internationella grundutbildningen (IUP) i medicin

Universitas Gadjah Mada
Campusstudier Heltid 7 terminer Kontakt Skolan Indonesien Yogyakarta

Grundades den 5 mars 1946, fakulteten för folkhälsa och sjukvård UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) har vuxit och utvecklats snabbt genom åren. FK-KMK UGM har positionerat sig för att bli ett ledande universitet i Indonesien, Asien och i världen. Tusentals alumner har examenat och färgat hälsosektorn i Indonesien och över hela världen. Ligger i en campus med tropiskt klimat, trevlig atmosfär och försedd med olika faciliteter som stöder utbildning, forskning och samhällstjänst. School of Medicine vision är att vara ett utmärkt nationellt läkarutbildningsprogram som är innovativt, globalt standardiserat och överlägset, samt att tjäna nationens och mänsklighetens intressen med professionellt personalresurs. Lärandestad i ett grundutbildningsprogram för FK-KMK UGM inkluderar 3,5 år grundkurs, 2 års professionell fas och 1 års praktik.

Bachelor of Nursing (topp-up) (Griffith University)

Kaplan Singapore
Campusstudier Deltid 24 månader Kontakt Skolan Singapore

Programmet Bachelor of Nursing (Top-up) ger möjlighet till registrerade sjuksköterskor i Singapore och omgivande länder som registrerar sig hos Singapore sjuksköterska som registrerade sjuksköterskor för att förbättra sina kvalifikationer och färdigheter. Detta program har haft 14 framgångsrika intag och över 350 studenter och studenter sedan 2003. Programmet antar ett studentorienterat tillvägagångssätt och omprövar den befintliga kunskaps- och erfarenhetsbasen för registrerade sjuksköterskor mot proaktiv problemlösning.

Bachelor i omvårdnad (Hons)

International Medical University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Malaysia Kuala Lumpur

IMU-kurser i omvårdnad är ett 4-årigt heltidsprogram som förbereder en elev att bli registrerad sjuksköterska, kvalificerad att träna i en rad olika miljöer inom antingen den offentliga eller den privata hälsovårdssektorn. Efter examen med kandidatexamen i omvårdnad kan studenten välja att arbeta som registrerad sjuksköterska eller genomföra en avancerad examen eller efter grundläggande specialisering inom moderskap, ortopedisk vård, omvårdnad, omvårdnad, perioperativ omvårdnad, samhällsomsorg, gerontologi vård och mer . Kandidater kan också välja att fortsätta sina studier på masternivå och doktorandnivå.

Civilingenjörsexamen (Bio-Medical)

Universiti Teknologi Malaysia
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Malaysia Skudai

Tillämpningen av ingenjörsteknik inom biomedicinsk vetenskap ökar gradvis. Idag, med den alltmer växande komplexiteten i medicinsk teknik, finns det en växande efterfrågan på tekniska yrkesverksamma som kan interrelatera områdena biomedicin och teknik.

Kandidat i Arbetsterapi

Saint Joseph University of Beirut
Campusstudier Heltid 4 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Arbetsterapi (OT) är ett nödvändigt och distinkt rehabiliterings yrke som fortfarande framträder i Libanon.

Bachelor i apoteket

Aqaba University Of Technology
Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Jordanien Aqaba

Inrättandet av den farmaceutiska fakulteten vid Aqaba University Of Technology gav en kandidatexamen i apoteket och tillämpad studieplan är valet av specialiserade kurser för att tillgodose specialavdelningen för farmaceutisk utbildning och ge akademiker den kunskap som krävs för att utöva yrket i en vetenskaplig och moralisk.

Bachelor of audiologi och vetenskap uttal

Al-Ahliyya Amman University
Campusstudier Heltid September 2019 Jordanien Amman

Infört en hörsel och tal avdelning 2001 och invigdes under beskydd av Hans Höghet Prins Raad bin Zaid Chief sekreterare Anmak. Institutionen erbjuder kandidatprogrammet i tal och hörselvetenskap. Det stöds lokalt och regionalt program för att ge en möjlighet för studenter att arbeta på olika platser, till exempel sjukhus, skolor och andra. Central hörsel och tal avsnitt processorer med den senaste utrustning och teknik som krävs inom sektorn under överinseende av en grupp kvalificerade lärare och handledare har högt kvalificerade att ge bästa utbildning för studenter.

Kandidatexamen i medicin

Koc University - Istanbul Turkey
Campusstudier Heltid 6 år September 2020 Turkiet Istanbul

School of Medicine grundades i syfte att införa ett nytt och annorlunda perspektiv på medicinsk utbildning, med sin utmärkta fakultet, prioriterar forskning, kunskapsproduktion, betjäna folkhälsan, utbilda framtida ledare inom medicin och bli ett utbildnings- och hälsovårdsinstitut i universal standarder.