HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära 4 kandidatprogrammen i Alternativ medicin 2019

En kandidatexamen är en grundexamen program som tar cirka tre till fem år att slutföra. Kurser kretsar kring en viss disciplin och förbereda studenterna för en karriär. En examen kan tjänas på skolor över hela världen, och vissa är även tillgängliga på nätet.

Vad är en kandidatexamen i alternativ medicin? Detta program riktar sig mot studenter som vill hjälpa andra via icke-konventionella metoder healing. Program kan ha en mer allmän, allomfattande tillvägagångssätt, eller så kan de koncentrera sig på specifika områden av specialisering. Områden av alternativ medicin inkluderar zonterapi, naturmedicin, massage, yoga, akupunktur och reiki terapi. Grundläggande kurser kan vara biologi, anatomi, patologi, fysiologi och medicinsk rättspraxis.

Studenter som läser alternativ medicin bygga en bred kropp av kunskap och en mängd olika färdigheter, så att de kan välja mellan ett antal olika jobb baserat på deras område av studien.De flesta program erbjuder praktisk utbildning så att studenter kan känna sig trygga när de är i arbetskraften.

Kostnaderna med att tjäna en alternativ medicin grad kommer att skilja sig från en institution till en annan. Anseende och programmets löptid är stora faktorer, och varje program kan ha särskilda avgifter i samband med det. Ring skolor intresse att ta reda på vad de avgifter och undervisning kommer att bli.

Akademiker har en uppsjö av yrken de kan välja från när de har sin examen. De kan välja att öppna en praxis i deras specialitet och hjälpa människor via zonterapi, naturmedicin, massageterapi, reiki, eller akupunktur. Vissa proffs, såsom spa direktörer, sjuksköterskor och läkare, kan välja denna grad att hjälpa dem att ta ett mer samlat grepp med sina nuvarande kunder och patienter. Andra karriärvägar kan innefatta liv tränare eller personliga tränare.

Slösa inte mer tid.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

4 Resultat i Alternativ medicin Filter

Kandidatexamen i växtvetenskap

Bastyr University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Kenmore San Diego + 1 fler

Bastyr University naturläkemedel vetenskaper grad avslutad programmet utbildar personal som kan svara på den växande efterfrågan på örtmedicin experter. Genom att studera med Master herbalists, studenterna genomföra en grundlig och vetenskapligt rigorös utbildning. Utexaminerade avsluta programmet i två år och är beredda att gå in i växtbaserade produkter fältet direkt påbörja arbetet som botaniska medicin experter eller utöva ytterligare utbildning inom närliggande områden.

Btech i somatology

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 1 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg

De kurser för BTech i Somatology innefattar Zonterapi (specialiserade massagetekniker), Forskningsmetodik, Kamouflage terapi, Somatechniques, Permanent make-up, Socio Psykologi, aromaterapi (specialiserade massagetekniker),> Thai Massage, Business Practice, Somatology Research Project, Business Practice,> TT, Somatology forskningsprojekt, Zonterapi Fallstudier

Kandidatexamen i kiropraktik

Royal University Center Maria Cristina
Campusstudier 4 år September 2019 Spanien Madrid

Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma.

Kandidatexamen i kiropraktik

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campusstudier Heltid 5 - 5 år September 2019 Spanien Barcelona

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att kombinera disciplin kiropraktik med avancerade undervisningsstrategier, lärande och bedömning .