HEALTHCARESTUDIES

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Allierad hälsa 2020

De som vill kvalificera sig till yrkesnära jobb och lära sig mer om ett visst fält väljer ofta att få en kandidatexamen. Dessa grader tar vanligtvis fyra år att slutföra, och de kombinerar en balans mellan allmänna och specialiserade klasser.

Vad är en kandidatexamen i allierad hälsa? Hälsovårdsindustrin förändras i snabb takt, och studenter som bedriver denna examen kan lära sig hur man hanterar och genomför förändringar på detta område för att hälsoinstitut och kliniker ska fungera framgångsrikt. Eleverna kan ta en mängd olika klasser, inklusive grundläggande affärsämnen samt mer specialiserade kurser, såsom ekonomisk förvaltning av sjukvården, överensstämmelse, vårdplanering, hälsovårdssystem och riskhantering.

Studenter kan förbättra sin strategiska planering färdigheter samtidigt som de tjänar sin examen, vilket kan hjälpa dem att utmärka sig i sin karriär och tjäna kampanjer. De kan också fördjupa sina ledarskap och teamwork färdigheter, vilket kan hjälpa dem att fungera bra i team och samarbeta med människor i vilket jobb de får.

Den totala kostnaden för att tjäna en kandidatexamen i allierad hälsa är mycket varierande. Detta beror på att avgifterna kan bero på hur lång tid en elev tar för att slutföra det, skolans specifika krav och hur mycket som krävs för undervisning och om kurser tas på nätet eller i person.

De som brukar examina med den här graden hamnar oftast på hälsoområdet. Många akademiker arbetar som en hälso- och sjukvårdsledare, sjukvårdschef, sjukvårdsadministratör, sjukhusadministratör eller chef eller operativadministratör. Andra tillgängliga arbetstillfällen kan innefatta en position som strategisk hälso- och sjukvårdskonsult, läkarepraktiserande chef, allierad hälsoavdelningsövervakare eller medicinsk företagsledare.

Många lukrativa möjligheter kan avvakta dem som väljer att tjäna denna typ av kandidatexamen, och program finns tillgängliga över hela världen både personligen och online. För att ta reda på vilken skola som erbjuder rätt grad för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Allierad hälsa Filter

Kandidatexamen i allierad hälsa

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
BSc
Aug 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Studenter som vill bedriva forskarutbildning eller yrkesutbildning inom allierade hälsofält som fysioterapi, arbetsterapi, läkareassistent och kiropraktikmedicin, förutom andr ...

Läs mer

Bachelor i (Allied) Health Sciences

Central Methodist University
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Är du redo att utveckla en kunskapsbas som förbereder dig att vara en del av ett behandlingsteam inom vårdområdet? Har du intresse för sjuksköterska, idrottsutbildning, fysiot ...

Läs mer