HEALTHCARESTUDIES

De bästa kandidatprogrammen i Krems an der Donau i Österrike 2021

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Om du funderar på att främja din utbildning på en institution, där akademisk kompetens följs sedan Österrike erbjuder den bästa destinationen. Dessa institutioner är forskningsbaserade därmed ge alla elever att få idéer om hur man kan lösa verkliga problem.

Krems är en vacker stad i Österrike. Att vara den femte största, har den värd några anmärkningsvärda utbildningscentra såsom Donau University Krems, IMC Fachhochschule Krems och många andra tekniska institut.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Krems an der Donau i Österrike 2021

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i hälsovetenskap

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Kandidatexamen
<
Heltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Bachelor of Science i hälsovetenskap är den första delen av medicinska studier vid KL och öppnar tillgång till nya yrkesområden inom hälsovetenskap. BA-hälsovetenskapsexamen ä ...

Läs mer

Masterstudier Human Medicine

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Kandidatexamen
<
Heltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Magisterprogrammet i humanmedicin är den andra delen av bologna-kompatibla medicinska studier och tjänar den vetenskapliga utbildningen för läkarutbildningen samt att ge de ko ...

Läs mer