Kandidatexamen i Äldrevård

De mest populära kandidatprogrammen i Äldrevård 2019

Äldrevård

En kandidatexamen är en grundutbildning väg som förbereder studenterna för en karriär inom sitt intresse i området. Vanligtvis tar tre till fem år att färdigställa, det finns kandidatprogram i olika discipliner som erbjuds på högskolor och universitet runt om i världen.

Vad är en kandidatexamen i äldreomsorg? Detta program är utformat för studenter som vill arbeta med den äldre befolkningen. Det finns många olika aspekter på den åldrande samhället inklusive fysiska funktionshinder, psykiska problem, beroende, och bristande rörlighet. Denna grad program kommer att ge eleverna de kunskaper och färdigheter för att hjälpa de äldre i en mängd olika situationer. Klass arbete kan innefatta skriftliga prov, föreläsningar, fallstudier, projekt, scenarier, och deltagande i arbetskraften.

Människor lever längre och längre, och en av fördelarna med att tjäna en äldreomsorg grad är att det alltid kommer att finnas möjligheter till sysselsättning.Skolan ger eleverna möjlighet att räkna ut vilket område (s) i samband med äldreomsorg de vill fortsätta, och praktikplatser kan hjälpa sin karriär utsikter.

Kostnaderna med en kandidatexamen i Age Care kan variera en hel del från en plats till en annan. Programtid och platsen i skolan är huvudfaktorer. Kontakta skolorna direkt är det bästa sättet att ta reda på specifika undervisning och avgifter.

De arbetstillfällen är stora för dem med en utbildningsbakgrund i äldreomsorg. Anställa anläggningar kan omfatta vårdhem, hemtjänst centra, Hospice, ålderdomshem, ålderdomshem, sjukhus och fritidshem. Vissa titlar kan vara rekreation terapeut, sjukvård medhjälpare, sjukgymnast, programdirektör, och arbetsterapeut. De med en ammande bakgrund kan hjälpa till med en rad olika medicinska och hälsosituationen, och administrativa befattningar finns alternativ för dem som har en affärsmässig bakgrund.

Det finns examens möjligheter runt om i världen för dem som är intresserade av en karriär inom äldreomsorg. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Ungkarl åldrande förvaltningstjänster

Ferdinand Porsche Fern FH
Online Deltid 3 år September 2019 Österrike Austria Online Vienna Wiener Neustadt + 2 fler

Humboldt Bildungsges.mbH med online campus i Wien är den största distansutbildning institution i Österrike och har en väl 50 [+]

Studierna Tvärvetenskaplig och praktisk

Den tvärvetenskapliga inriktning och metodiska och didaktiska designen av kursen kommer du att få omfattande kunskap och användbara färdigheter.

De få kunskap och förståelse

fenomenet åldrande, konstruktioner, processer och sammanhang av social och hälsa, om sambandet mellan demografiska, sociala och ekonomiska aspekter.

De handlar om

Faktorer som påverkar hälsan och livskvaliteten under ålderdomen, Politik som syftar till att främja hälsa och livskvalitet på äldre dagar, ny teknik för att stödja vardagen för äldre människor.

Du får kompetens i

Organisatoriska och förändringsledning, Projekt- och processhantering, Gränssnitt och nätverkshantering, Kommunikation, underlättande och coachning Bolagsstyrning. Karriärmöjligheter ... [-]