Kandidatexamen i träningsvetenskap för hälsoprofessioner

Allmänt

Programbeskrivning

Motionsvetenskap är ett tvärvetenskapligt område som fokuserar på studien för att upprätthålla och förbättra hälsa hos patienter och klienter över ålderspektrumet. Programmet för övningsvetenskap för hälsoprofessioner är utformat för att förbereda grundstudenter för inträde i ett brett utbud av discipliner, särskilt forskarutbildningsprogram för hälsayrken.

Den tvärvetenskapliga karaktären av programmet ger en mängd olika Pathways för övningsvetenskap studenter efter att ha tjänat sin grundutbildning. Vår läroplan lägger stor vikt vid omfattande kurser i biologi, kemi, fysik, matematik och anatomi, vilket ger studenterna den grundläggande kunskap som krävs för att utmärka sig på forskarnivå i vårdyrken.

Studenter som utbildar sig inom hälsovetenskap kan fortsätta arbeta som en (n):

 • Athletic Trainer
 • Sjukgymnast
 • Arbetsterapeut
 • Läkarassistent
 • Rehabiliteringsspecialist
 • Sportnäringsläkare

"3+" -program

Master of Athletic Training in Five Years (3 + 2)

Studenter avslutar grundkurser under de första tre åren och börjar den professionella fasen av Athletic Training Program under sommaren före sommaren på deras fjärde år. Studenterna kommer att få en kandidatexamen i slutet av det fjärde året och en master i atletisk utbildning vid slutet av det femte året.

Doktor i fysioterapi på sex år (3 + 3)

Studenter avslutar grundkurser under de första tre åren och börjar den professionella fasen för fysioterapiprogrammet under ditt fjärde år. Du kommer att få en kandidatexamen i slutet av ditt fjärde år och en doktor i fysioterapi i slutet av ditt sjätte år.

Tidig försäkring

Denna examen är en del av programmet för tidig försäkringsport som används av Master of Athletic Training och Doctor of Physical Therapy Programs. Inkommande nybörjare med starka GPA-värden och ACT- eller SAT-poäng kvalificerar sig för att få sina platser i dessa program "sparade" tills de har slutfört de första tre åren av programmet för träningsvetenskap för hälsoprofessioner. Kraven som ska beaktas för tidig försäkring är nedan:

Master of Athletic Training in Five Years (3 + 2)

 • Minsta GPA på 3,5 eller högre på en 4.0-skala
 • En sammansatt poäng på 25 eller högre på ACT eller 1220 eller högre på SAT.
 • För att lära dig mer om kraven för Master of Athletic Training tidig försäkring.

Doktor i fysioterapi på sex år (3 + 3)

 • Minsta GPA på 3,5 eller högre på en 4.0-skala
 • En sammansatt poäng på 26 eller högre på ACT eller 1760 eller högre på SAT.
 • För att lära dig mer om kraven för doktor i fysioterapi tidig försäkring

Erfarenhetslärande

Inom huvudveten om övningsvetenskap för hälsoprofessioner är studenter skyldiga att ta kurser avsedda för forskning och erfarenhetsinlärning för att få examen. Dessa erfarenheter kan innefatta att arbeta med en University of Findlay-fakultetsmedlem om forskning och delta i laboratoriekurser som är centrerade kring tränings- och idrottsvetenskapliga områden, inklusive biomekanik och fysiologi för övning.

Krav på kandidatexamen

En baccalaureateexamen från universitetet är ett strukturerat studieprogram för minst 124 semester timmars kredit som består av CORE + läroplan för allmän utbildning och större krav, och eventuellt valbara kurser beroende på studentens studiekurs. Baccalaureate-studenter kan välja mellan flera majoriteter, minderåriga, godkännanden och / eller certifikat. En baccalaureatkurs gör det möjligt för studenter att utforska fokuserade ämnesområden på ett betydande djup som korrelerar med olika karriär- och / eller utbildningsvägar.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Läs mer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Läs mindre