Kandidatexamen i omvårdnad

The College At Brockport State University Of New York

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen i omvårdnad

The College At Brockport State University Of New York

Programmet är utformat för att hjälpa studenter att bli vetenskapligt och humanistiskt beredda att bli professionella sjuksköterskor, och det utgör en grund för forskarutbildning i omvårdnad. Börjande utövare används oftast i sjukhus eller samhällsinställningar. Sjukhus erbjuder utmanande möjligheter för baccalaureatexamen som gör långsiktiga vårdfaciliteter. I samhället är sjuksköterskor anställda av folkhälsoavdelningar, hälsovårdsorganisationer, samhälls- och invandrarhälsocenter, polikliniker, läkarmottagningar, frivilliga hälsoorganisationer och hospices. Sjuksköterskor har allt fler möjligheter att delta i entreprenörsinsatser som oberoende vårdgivare. De väpnade tjänsterna erbjuder också utmärkta karriärmöjligheter för studenter.

Vad du lär dig

Du kommer vara beredd att ta hand om komplexa patienter, familjer och samhällen inom tvärvetenskapliga team. Studenter engagerar sig i både klassrum och kliniska erfarenheter i Rochester-området och har till och med möjlighet att lära sig på platser som Peru och Costa Rica.

Curriculum

Vi förbereder professionella sjuksköterskor som kan möta hälsovårdsbehoven hos ett kulturellt mångsidigt samhälle. Vi gör detta genom att kombinera en rigorös läroplan med stimulerande kliniska erfarenheter, som alla styrs av dedikerade lärare.

RN som redan arbetar på fältet kan arbeta mot en BSN också. Vi erbjuder också en andra grad alternativ för studenter som redan har en kandidatexamen i ett annat ämne.

Förkunskapskrav

Villkorlig antagning till programmet

Inträde till vårt traditionella vårdprogram är konkurrenskraftigt. Akademins godkännande garanterar inte att programmet godkänns. Det finns en separat ansökningsprocess för omvårdnad, som måste lämnas in under sökandens senare år.

Programmet accepterar kvalificerade studenter i en av två grupper:

 1. Studenter inskrivna på Brockport
 2. Överför studenter från andra högskolor och universitet (måste ha minst 15 hp vid Brockport och en överförings-GPA på minst 3,0)

Programaccreditering

Den baccalaureatexamen i omvårdnad vid The College at Brockport är ackrediterad av kommissionen om kollegial vårdutbildning.Den baccalaureatexamen i omvårdnad är också godkänd av New York State Department of Education.
NCLEX-RN © första gången passet för våra studenter är konsekvent över NYS och US-tidskursen för första gången.

Karriärutsikt

100% av våra studenter är anställda på heltid inom sex månader efter examen. De tar positioner som arbetar på platser som:

 • Trauma centra
 • Gemenskapssjukhus
 • skolor
 • Företagshälsovård
 • Hospice vård
 • In-home care
Några av våra kandidater fortsätter också på grundskolan för att vidareutveckla sin karriärutbildning som:
 • Sjuksköterskautövare
 • Sjuksköterskeleverantörer
 • Sjuksköterskor forskare
 • Sjuksköterska barnmorskor
 • Sjuksköterska anestesiologer
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad November 13, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Rochester, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Rochester, New York
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan