Kandidatexamen i Nutrition

Allmänt

Programbeskrivning

Under loppet

Läroplanen är organiserad för att säkerställa integrationen av studenter från olika bakgrunder i hälsa, och att främja respekten för grundläggande och särskilda ämnen, basera på vetenskapen av mat och näringsbehov av individer och populationer.

Den samlade kunskap över utbildningen möjliga prestanda på många områden, från de mest traditionella till de mest aktuella, såsom örtmedicin, Genome, Gerontology.

De utexaminerade från Univap har generalist, som syftar till en tryggad livsmedelsförsörjning och kost vård i alla kompetensområden inom livsmedels- och närings presenteras grundläggande för att främja, upprätthålla och återställa hälsa och förebygga sjukdom hos individer eller populationer .

Arbetsmarknaden

Arbetstillfällen för akademiker vid universitetet i Vale do Paraíba är många, eftersom det är av stor ekonomisk potential region med många branscher, vilket kräver ordentlig struktur hälsovårdssystemet och välfärd, restauranger och industrin själva som fält arbete. Att inte tala om att det inte finns ett tillräckligt antal lärosäten för att möta efterfrågan av alla Paraíba Valley med omnejd, som regionen Serra da Mantiqueira, norra kusten och Historic Valley (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveiras och São José do Barreiro).

Kursen belyser

Tvär utbildning, grunden för discipliner tillämpas på specifika kunskaper om hälsa, kontakt Förväntan med arbetsmarknaden genom läroplanen skede obligatoriska från den 3: e året, discipliner anpassade till den nuvarande arbetsmarknaden, som Nutritional Genomics, nutritionsepidemiologi, naturläkemedel och nutraceuticals.

Lärandemål

Form medveten professionell på din roll och ansvar, möjlighet att ta dem lagligt och i sin helhet, om införande av sig själv som en kvalificerad och kompetent medlem av ett multidisciplinärt team av hälsa och utbildning, som uppfyller de behov och intressen den breda befintliga arbetsmarknaden för Nutritionist .

Sök bildandet av en professionell tekniskt kvalificerad att planera, organisera, leda, övervaka och utvärdera mat och nutritionservice, som arbetar i näringslära och stöd till samhället eller privatpersoner, friska eller sjuka, i offentliga eller privata institutioner, multidisciplinära team, samt inom forskning av något slag i samband med mat och näring.

Det avser också att ge utbildning som tar upp de sociala vårdbehov, med betoning på Unified Health System (SUS).

Varaktighet

8 terminer, fyra år.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão.

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão. Läs mindre
São José dos Campos