Kandidatexamen i medicin

Allmänt

Programbeskrivning

Om kursen

Excellens i utbildning: högsta betyg i den brasilianska undervisningsministeriet (MEC). Tillhör den erkända UNICID hälsovård, School of Medicine använder olika undervisningsinlärningsmetod, elevcentrerad. Problemet baserat lärande (PBL - Problembaserat lärande) möjliggör tvärvetenskaplig och övergripande strategi för hygienkrav av befolkningen, betonar den humanistiska inställning och etik på yrket och patienten, inom verklighet Unified Health System i Brasilien (SUS) . Från början, studenten uppmuntras att utveckla klinisk resonemang och lära sig att fatta beslut som grundar sig på vetenskapliga belägg. Dessutom utför internatskola i de bästa vårdinrättningar i staden, såsom sjukhuset för statstjänstemanna, kommunala Barnsjukhus Jesusbarnet och Maternity Hospital Leonor Mendes de Barros. Praktisk tillämpning i olika scenarier: grundläggande hälso enheter, polikliniker, akutmottagningar och sjukhus i medelhög och hög komplexitet.

ARBETSMARKNADEN

Profil: läkare med stark klinisk utbildning, kritiskt, reflekterande, med införlivandet av etiska och humanistiska värderingar i yrkesutövningen. Det har åtagit sig att utvecklingen av medborgarskap och övergången till ett rättvisare samhälle och som ger tillgång till produktion av hälsa för alla brasilianare. Denna professionella står inför problem av olika slag, och ska svara med humanism, teknisk kvalitet och passar sammanhanget, vilket gör att individen och samhället uppnå bästa livskvaliteten. Att vara en läkare är att vara en vetenskapsman och följa utvecklingen av vetenskap och samtidigt, vårdgivare, etiska och känslig för mänskligt lidande, alltid söker nya svar på sociala behov. Nya möjligheter. Den traditionellt liberala karaktär medicin har förändrats avsevärt på senare tid i Brasilien. Många av de mer än 260.000 läkare som arbetar i landet annat egenföretagare arbetsresor anländer att samla tre eller fler arbetstillfällen. Nya yrkesområden, men stärker, såsom familj medicin, geriatrik (med tanke på befolkningens åldrande), imaging tentor, ortomolekylära medicin, homeopati, akupunktur och områden som fokuserar på högteknologi.

DIFFERENTIAL

Den Medical School samlar högt kvalificerade lärare, infrastruktur på en annan campus (Campus UNICID ¿Pines), utformad för att täcka alla behov som krävs av kursen och laboratorier utrustade med den senaste tekniken enheter. Bland de viktigaste differentiators är den nyaste och avancerade Simulerad sjukhuset, där UNICID pionjärer, möjliggöra internationell certifiering. Det är en avancerad realistisk utbildning simulatorcentrum utvecklas i hifi-rum. Simulatorerna / robotar är den senaste generationen på marknaden, med komplex programvara, de enda som arbetar med trådlös, vilket möjliggör full rörlighet för olika miljöer. Dessa hifi-simulatorer är organiserad i tre sängar i en församling och två akutmottagningar, varav fokuserade på vård av gravida kvinnor och barnafödande, i synnerhet låta en neonatal återupplivning enhet. Förutom den simulerade sjukhuset, har kursen två utrymmen för medicinsk kompetens utbildning, varav en har 20 kontor för att utföra OSSE (mål strukturerad klinisk undersökning). Dessa andra områden har flera skyltdockor och simulatorer som gör det möjligt genom övervakade praxis, utbildning av grundläggande medicinsk kompetens för utövandet av profissão.O morfologisk Laboratory, som nu har dubbelt golvytan har fler ämnesområden, bland annat. Dessutom har UNICID medicin en modern och avancerad operationsteknik Laboratory och funktionella Practices Laboratory båda kopplade till kvalificerade forskningslaboratorier, vilket gör det möjligt för lärare och elever att utveckla produkter av hög kvalitet vetenskaplig forskning. För att inte nämna den exklusiva kursen och två datorsalar biblioteket. Alla utformade för att ge studenterna möjlighet att komma mer förberedda för den praktiska verksamheten. Ändå UNICID medicin Global Health Learning medlems oportunities ¿GHLO, ett konsortium som skapats av American Association of Medical College. Detta är ett pedagogiskt utbytesprogram inom hälso- och sjukvården, som omfattar amerikanska medicinska universitet, bland annat på olika platser i världen. I Brasilien, vi är pionjärer inom detta partnerskap, vilket kommer att underlätta studenter de senaste två åren av medicinsk tillgång till internationella valbara steg gynna utbytet av viktig information för att kunna arbeta med olika människor och verkligheter i hälsa, expandera kulturella dimensionen och att lära sig om olika hälso- och sjukvårdssystem och metoder för hälso- och sjukvård i andra länder.

Vestibulära 2016

Priser är giltiga för nybörjare (freshmen) 2016.

Den 1: a halvan av kursen är indelad i sju lika delar (undervisning + 6 omgångar) av R $ 7,106.91 Valuta för betalning på 5: e arbetsdagen i månaden

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Nós da Universidade Cidade de São Paulo – UNICID , somos uma instituição modelo dentro do panorama nacional, comprometida com a educação e com a inovação.

Nós da Universidade Cidade de São Paulo – UNICID , somos uma instituição modelo dentro do panorama nacional, comprometida com a educação e com a inovação. Läs mindre