Kandidatexamen i medicin vetenskap

Allmänt

Programbeskrivning

Bachelor Degree of Medicine Science

Enligt "Provisoriska bestämmelser om kvalitetskontroll normer för engelskVisade Medical Grundutbildning för internationella studenter i Kina", har undervisningsministeriet i Kina godkänt Southeast University som en av de kvalificerade universitet i Kina att registrera internationella studenter i engelska undervisade grundutbildningen av medicin.

För att påskynda sin steg i internationaliseringen kommer Southeast University fortsätta att registrera internationella studenter i engelska lärd grundutbildningen i medicin i fall halvåret 2010. Programmet syftar till att odla kvalificerade internationella medicinsk personal, med vederbörlig hänsyn till eventuella behov av dem att tjäna i sitt hemland eller i andra länder.

Efter att ha avslutat den totala krävs krediter, kommer eleverna ges diplom av Southeast University och kvalificerade studenter kommer att få kandidatexamen of Medicine Science (MBBS). Utexaminerade kommer att ha möjlighet att anmäla sig till läkare Kval Exam enligt gällande föreskrifter i respektive land.

Ges på engelska, är programmet öppet för internationella studenter i jakten på vetenskapen och läkekonsten, vars kurser erbjuds av Medical College, SEU.


Översikt över Medical College, SEU

Medical College of Southeast University, med ursprung från Nanjing Railway Medical College, vars ursprung kan spåras tillbaka till Medical College of Central University grundades 1935, fusionerades till Southeast University år 2000. Det har sin prestige hemma och utomlands för sin långa historia och utbildning av hög kvalitet.

College of Medicine, Southeast University (SEU), ligger vid den natursköna Xuanwu Lake i Nanjing, en historisk och kulturell stad i Kina, som gränsar Hunan Street, ett nationellt kända affärsgata. Campus har vackra landskap året runt. College of Medicine har varit en viktig bas i nationella medicinsk utbildning. Under de senaste åren har det odlas mer än 20.000 studenter, inklusive vissa akademiker i den kinesiska Academy of Engineering och andra många noterade medicinska experter hemma och utomlands.

College of Medicine, är SEU består av Sektionen för grundläggande medicinsk vetenskap, Institutionen för klinisk medicin och School of Public Health. Kollegiet erbjuder sex Ph.D. program, tjugonio masterprogram, ett 7-årigt program för både kandidat- och magisterexamen och sju kandidatprogram.

Det finns över 80 professorer och 150 docenter i fakulteten vid College of Medicine, varav 30 doktorander handledare och 200 herres handledare, varav majoriteten har erfarenhet av att studera i kända utländska medicinska skolor och har fått doktorsexamen. Dessutom finns 87 deltids professorer och 226 docenter i bifogade sjukhus och laboratorie sjukhus.

Med 193.000 sq. m. moderna undervisnings- och laboratoriebyggnader, idrottshallar och bibliotek, College of Medicine, omfattar SEU den totala arealen av 263,000 kvm. m. Biblioteken samlar 400.000 kopior av böcker och 1500 typer av utländska tidskrifter. Clinical Experimental Center, som är under uppbyggnad, kommer att underlätta läkarstuderande med moderna kliniska tekniker, med hjälp av den simulative elektroniska patientsystem. Det finns 19 sjukhus anslutna till College of Medicine, SEU, mer än 40 laboratorie sjukhus sprider sig över landet.

SEU är en omfattande universitet med över 28.000 heltidsstuderande, bland vilka 2700 är läkarstuderande som består av 800 studenter och 1900 studenter. Det finns mer än 1000 utländska studenter från 102 länder studerar här.

Grundläggande information om MBBS PROGRAM

Period: 6 år

Kvalificerings: Över 16 år gamla, high school eller högre, friska utlänningar

Anmälningsperiod: 1 mars 2012 till 25 Juni, 2012

Ansökningshandlingen:

1. SEU Ansökningsblankett för internationella studenter.
2. Senior gymnasieexamen (original eller notarius publicus version i attesterad kinesiska eller engelska översättning)
3. High school transkript (original eller notarius publicus version i attesterad kinesiska eller engelska översättning)
4. Auktoriserad Kopia av TOEFL (500 eller högre i pappersbaserade testet / 61 eller högre i datorbaserad test), eller IELTS poäng 5,0 eller högre för de sökande vars modersmål eller officiellt språk inte är engelska.
5. Giltigt pass kopia


Anmälningsavgift: 400RMB

Studieavgift: 30000 RMB / år

Övriga avgifter: ca 6000 RMB / år för en inflyttning i ett rum på två occupancies

Inskrivning förfarande: Vi kommer att kontrollera alla ansökningshandlingar och överväga kvalificering av varje sökande. Det bästa av kandidaterna kommer att inskrivna.

Grad beviljandet: De som följa kinesiska lagar och förordningar SEU kommer att ges kandidatexamen i medicinsk vetenskap vid SEU efter att de har slutfört alla nödvändiga akademiska poäng och få avgångsbetyg.

Registrering tid: oktober 2012

Senast uppdaterad Sep 2015

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Southeast University (SEU) är en av de nationella viktigaste universiteten administreras direkt under undervisningsministeriet i Kina. Som ett hundraårsjubileum prestigefyllt universitet, är det ligge ... Läs mer

Southeast University (SEU) är en av de nationella viktigaste universiteten administreras direkt under undervisningsministeriet i Kina. Som ett hundraårsjubileum prestigefyllt universitet, är det ligger nära centrum av Nanjing, väster om Purple Mountain och södra Xuanwu Lake. Southeast University är ett av de äldsta institutioner för högre utbildning i Kina, vars ursprung kan spåras tillbaka till 1902, då den grundades som Sanjiang Normal College. År 2000 Nanjing Railway Medical College (som är noterat av WHO) har Nanjing College of Communication och Nanjing Geological School incorporateted i Sydöstra universitetet. &nbsp Nu Southeast University har utvecklats till en omfattande universitet, ståtar 30 skolor eller avdelningar med 69 grund-discipliner inom allt.Den har också 23 postdoktorala stationer, och erbjuder 96 forskarutbildning och 210 master 's program, det har ett nationellt ledande inom arkitektur, byggnadsteknik, elektronik, informationsteknik, energi, kraft teknik och transporter teknik osv Sydost Universit y har det totala antalet lärare och personal på cirka 6000, med 2000 professorer och docenter, 10 akademiker av den kinesiska vetenskapsakademin och Academy of Engineering. För närvarande är antalet helårsstudenter under 26000, varav cirka 9000 är doktorander. Southeast University lägger lika stor vikt vid forskning. Det är en av de 10 universiteten i vetenskaplig forskning och utveckling i Kina, med över 20 nationella eller provinsiella forskningsinstitut och ett antal viktiga forskningsområden baser. Southeast University, med principen om att driva perfektion, uppmuntrar anda "stringens, ärlighet, enhet och flit ". &nbsp I utvecklingen av Southeast University, internationellt samarbete och utbyte spelar en viktig roll. Sedan 1978 har mer än 4000 lärare eller forskare har skickats utomlands för akademisk verksamhet eller utbyten, och över 3500 utländska experter och lärare har inbjudits att vårt universitet för att föreläsa, forskningssamarbete och akademiskt utbyte. Hittills har mer än 2039 internationella studenter från 60 länder som studerats i denna universitetsstad. Vi har tecknat avtal för samarbete med fler än 100 universitet, forskningsinstitut eller företag i länder som Australien, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan, Korea, Vietnam, Indien, Singapore, Schweiz, Sverige och USA.&nbsp Vi har byggt ett nytt campus i Jiangning, som ligger i utvecklingen zon Jiangning distrikt i den södra delen av Nanjing, som omfattar total yta på mer än 246 hektar, med bekväm transport och vacker natur runt omkring. Den nya campus togs i bruk i september 2006, vilket ger våra lärare och elever med bättre faciliteter och boende. &nbsp Vi välkomnar varmt internationella studenter att studera vid Southeast University, där du kan njuta av en rik och givande akademisk erfarenhet. Läs mindre