Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att kombinera disciplin kiropraktik med avancerade undervisningsstrategier, lärande och bedömning .

Vetenskap, konst och filosofi

Kiropraktik har varit beroende av tradition på tre pelare: filosofi, vetenskap och konst. Därför att utveckla läroplanen, har prioritet för vår akademiska laget varit att uppnå en balans mellan dessa tre pelare. Eftersom läroplanen är i linje med kiropraktik principer, kombinerar studier av grundläggande och kliniska vetenskaper med en djupgående reflektion över den inneboende förmågan hos vår kropp för att optimera deras hälsa.

Tvåspråkig skola

BCC är en internationell skola med två officiella språk: spanska och engelska. Under det första året, kommer lektioner att översättas samtidigt och även språkstöd kurser erbjuds för studenter att följa klasser samtidigt som de förbättrar sina kunskaper. Under de senaste två åren, medan alla föreläsningar ges på engelska, kommer att vara i spanska praxis.

Personlig utvecklingsplan och reflekterande praktik

Dessa moduler är utformade för att stimulera elevernas förmåga att förstå vad de lär sig och hur de gör och hjälpa dem recension, planera och ta ansvar för självständigt lärande, när de upptäcker sina egna ledaregenskaper och laganda.

forskning

Vår läroplan låter från början, eleverna börjar förstå och utveckla vetenskaplig forskning, evidensbaserad praktik och kritiskt analytiskt tänkande. Således, under de senaste åren läroplanen, kommer eleverna att ha förberedelse som krävs för att göra en slutlig forskningsprojekt.

Klinisk erfarenhet

Den säng sätt är viktigt redan från början, så BCC ger eleverna möjlighet att observera och arbeta med kiropraktorer upplevde samtidigt vårda patienter i BCC Chiropractic Centre. Under det fjärde och femte år, kommer eleverna att ge kiropraktisk behandling till patienter under överinseende av kvalificerade tjänstemän.

Program undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Se 1 fler kurser från Barcelona College of Chiropractic - BCC »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
5 - 5 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum