Kandidat i tandvård

Allmänt

Programbeskrivning

 • Undervisade på engelska
 • Praktik på spanska
 • Odontologiklinik
 • Den senaste banbrytande tekniken för lärande
 • Intern praktikplatser börjar från första året och garanterade professionella praktikplatser
 • Spanska språkkurser

Rekommendation

Alejandro Pallarés, student i kandidatexamen i tandvård

"Jag måste lyfta fram att mina lärare alltid har varit riktigt snabba och redo att svara på alla mina tvivel och att personlig behandling har varit mycket nära alla elever. Vi har en personlig handledare".

Studentprofil

Studenter som är intresserade av att gå med i kandidatexamen i tandvård vid UCAM måste visa följande färdigheter:

 • Färdigheter i grundvetenskap som biologi, kemi och fysik
 • Måste ha intresse för tandvård och allmän sjukvård och ha ett åtagande om service
 • Det är viktigt att ha goda vanor med studier, organisation, självkritik och lagarbete
 • Bör ha förmågan att interagera med andra människor, kunna lyssna på patienterna och förstå dem
 • Förmåga att anpassa sig till förändringar

En av funktionerna som skiljer tandvård vid UCAM från andra är några av de innovativa ämnen i läroplanen, som tandvård och diet, tandvård och sport, eller planering och hantering av en tandklinik, eftersom dessa ämnen kan öppna nya karriärvägar för våra studenter . Förutom det kommer du att ha vägledning från lärare som är nära inblandade, såväl som fullt utrustade faciliteter

UCAM erbjuder ett akademiskt kvalitetsprogram fokuserat på din framtida professionella framgång från första dagen. Vår kandidatexamen i tandvård erbjuder kontakt med det verkliga yrket, eftersom det kommer att finnas många kliniska praktikplatser.

Skäl att välja

Det finns många tvingande skäl att välja tandvård som en karriär. Till exempel erbjuder tandvård en möjlighet att göra en skillnad i din patients hälsa och välbefinnande. Det är en karriär som ger dig en chans att bli din egen chef och eventuellt äga en tandläkare. Nya spännande vetenskapliga genombrott inom genterapi och bioteknik erbjuder tandläkare en möjlighet att bevara sin patients totala munhälsa, självkänsla och viktigast av allt, deras leenden.

Utbildningsmålet för utbildningsandläkarna vid vårt katolska universitet består inte enbart i överföring av teoretisk och praktisk kunskap som följer av studieplanen, utan dess mål är att utbilda framstående individer som integrerar sig i samhället både kreativt och som agenter av förändring. Vår katolska identitet och vårt starka engagemang för kvalitet och excellens går hand i hand.

Morgondagens tandläkare kommer att vara i framkant av tekniken med lasrar och datorassisterad diagnos, vilket gör praktiken för tandvård mer utmanande och givande.

Det katolska universitetet i San Antonio bidrar till verklig utveckling och framsteg på samhällsnivå genom att odla individer som kan kritiskt, rationellt omdöme och som är medvetna om människans transcendenta värdighet; Människor som ställer sig till tjänst för befolkningen och samhället självt och som, från det ögonblick de först skapar kontakt med universitetet, kommer att uppleva en känsla av att bli behandlade som unika individer med full värdighet.

Lärarpersonalen består av professorer, läkare, tandläkare, stomatologer, biologer, mikrobiologer, farmaceuter och specialister från olika medicinska och tandvårdsområden, såsom implantatspecialister, endodontister, pediatriska tandläkare, tandläkare, etc. som är nationellt och internationellt respekterade tandläkare.

Kursens akademiska program är kompatibelt i alla EU-länder, vilket underlättar utbyten.

Karriärmöjligheter

 • Arbeta inom sjukvårdssektorn.
 • Klinisk praxis i offentliga och privata odontologikliniker och i ledningen av tandföretag.
 • Förebyggande, diagnos och behandling av sjukdomar och problem som påverkar tänderna, munnen, käkbenet och angränsande områden.
 • Utmärkta möjligheter finns inom undervisning, forskning, karriärer med myndigheter eller i branschen.

Praktik

UCAM erbjuder mer än 2 000 praktikavtal. Universitetet erbjuder också internationell tandvårdsprofessorskap med utmärkta nationella och internationella kliniker och forskare, ledare inom området.

Senast uppdaterad Apr. 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion ... Läs mer

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion of human knowledge through research as an integral part of the development of mankind and to participate in the evangelical mission of the Catholic Church in the areas of education and culture. Läs mindre
Murcia , Spain Online , madrid + 2 Mer Mindre