Read the Official Description

Sjukgymnastik och rehabilitering

Syftet med programmet för fysioterapi och rehabilitering är att utbilda vårdpersonal som kan planera och genomföra de nödvändiga fysiska terapinåtgärderna och rehabiliteringsprogrammen, som utvecklas av en läkare efter diagnosen, för den patient som har blivit invaliderad medfödd eller senare av någon anledning . Förutom att genomföra fysioterapi- och rehabiliteringsprogram, spelar fysioterapeuter del i utbildningen av patienter för att använda hjälpmedel och proteser som stöder lemmar som saknar funktion, underlättar vardagens aktiviteter och hjälper dem att anpassa sina levnadsvillkor.

En fysioterapeut, som medlem av ett hälsoklubb, har viktiga roller, särskilt i fysioterapienheter, ortopedi, neurologi, brännskador, kardiologi, barnläkare och gynekologikliniker. En fysioterapeut är också en viktig medlem i ett rehabiliteringscenter.

Antalet fysioterapeuter med en grundutbildning, som behövs för att tillhandahålla högkvalitativ vård, är ganska otillräckliga. I detta avseende finns det ett växande behov av fysioterapeuter som kan ta del i tvärvetenskapliga grupper på universitet.

Kurskonstruktion med krediter

  • TR-märkta kurser undervisas på turkiska.
  • EN-kurser undervisas på engelska.
  • Där märkte TR-EN en del av kurser på både engelska och turkiska.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by Bahcesehir University »

Last updated February 13, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
8 terminer
Heltid
Pris
7,900 USD
Undervisningsavgift för internationella studenter (4 år): 7 900 USD per år
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum