International Animal Health (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Programbeskrivning

Boskap är avgörande för livet för miljontals människor, men endemiska och epidemiska sjukdomar som påverkar djurens begränsningsproduktivitet och förvärrar fattigdom.

De sjukdomar som kan överföras mellan djur och människor hotar också djurhållarnas hälsa, deras familjer och deras samhällen. I många utvecklingsområden är jordbrukare och djurhälsopersonal ofta svåra utrustade för att hantera denna risk.

Detta program samlar expertis från hela universitetet för att leverera förstklassig undervisning och forskning för att ta itu med dessa problem.

Med hjälp av en solid grund av biologiska, immunologiska, patologiska och epidemiologiska principer kommer denna online-MSc att utrusta dig med de färdigheter som behövs för att identifiera, kontrollera och hantera djursjukdomar och kompetensen för att hantera de internationella djursjukdomsutmaningarna under 2000-talet.

Detta program är anslutet till universitetets Global Health Academy.

cows

Online lärande

Vår online inlärningsteknik är helt interaktiv, prisbelönad och gör att du kan kommunicera med vår högkvalificerade lärare från ditt eget hem eller arbetsplats.

Våra online-studenter har inte bara tillgång till Edinburghs utmärkta resurser utan också blir en del av ett stödjande online-samhälle, som sammanför studenter och lärare från hela världen.

Programstruktur

Studenter kan studera för examensbevis, examensbevis eller masternivå.

År 1: certifikat

 • Tillämpad epidemiologi och övervakning
 • Värdens svar på infektion
 • Patogenstrategier för överföring och överlevnad

År 2: examensbevis

Du ska genomföra följande obligatoriska kurs:

 • Zoonotisk sjukdom

Välj ett av följande två kurser:

 • Övervakning och kontroll av gränsöverskridande sjukdomar som påverkar internationell handel
 • En introduktion till gränsöverskridande sjukdomar och deras inverkan på handels- och djurlivspopulationer

Välj sedan av följande valfria ämnen (upp till 60 hp):

* Kontroll av ekonomiskt viktiga parasiter * Ny utveckling i epidemiologi och kontroll av vektorburna sjukdomar * En introduktion till vaccinologi * Djurhälsa och miljö * Teknikutveckling inom veterinärdiagnostik * Djursjukdomsundersökning design och analys * Projektplanering och beslutsstöd för djursjukdomskontroll * Introduktion till GIS och rumslig dataanalys * Avancerad GIS och rumsepidemiologi och modellering * En introduktion av projektcykelhantering * Globalisering och hälsa * Den moderna djurparken * Användningen av artificiell reproduktiv teknik i hotade arter * Pastoralism och hjordhälsa * Zoonotiska sjukdomar i en global miljö * Socioekonomiska principer för en hälsa * Nexus för livsmedelssäkerhet och global hälsa

År 3: mästare

För en mästare väljer du antingen att skriva ett skriftligt reflekterande element på 10-15 000 ord.

Postgraduate Professional Development (PPD)

Postgraduate Professional Development (PPD) syftar till att arbeta yrkesverksamma som vill fördjupa sina kunskaper genom en forskarutbildningskurs, utan tid eller ekonomiskt engagemang för en fullständig mästare, doktorsexamen eller examensbevis.

Du kan ta högst 50 poäng värde av kurser under två år genom vårt PPD-system. Dessa ledde till en akademisk utmärkelse för akademin i Edinburgh. Alternativt, efter ett år att ta kurser, kan du välja att överföra dina krediter och fortsätta att studera mot en högre utmärkelse på ett Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program. Även om PPD-kurser har olika startdatum under ett år kan du bara starta ett masters-, doktorsexamen eller examensbevisprogram i september månad. Varje tid som du spenderar PPD kommer att dras av från den tid du kommer att ha kvar för att slutföra ett master-, doktorsexamen eller examensbevisprogram.

Vänligen kontakta programteamet för mer information om tillgängliga kurser och kursens startdatum.

Karriärmöjligheter

Detta program har utformats för att förbättra din karriär inom djurhantering över hela världen. Många kandidater har använt programmet som en väg till marknadsföring och / eller doktorandstudier.

Ingångskrav

En brittisk 2: 1 hedersexamen eller dess internationella motsvarighet i veterinärmedicin, jordbruksvetenskap, biologi eller en relaterad vetenskapsdisciplin.

Vi kan också överväga din ansökan om du har relevant arbetslivserfarenhet. vänligen kontakta oss för att kontrollera innan du ansöker. Du får endast vara upptagen på certifikatnivå först i första hand.

Engelska språkkrav

Alla sökande måste ha en av följande kvalifikationer som bevis på sin engelskspråkiga förmåga:

 • en grundutbildning eller masterexamen, som undervisades och bedömdes på engelska i ett majoritets engelsktalande land som definieras av brittiska visum och invandring
 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (minst 6,0 i varje modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i varje modul)
 • PTE (A): totalt 61 (minst 56 i varje avsnitt "Kommunikativa färdigheter"; avsnittet "Aktivera färdigheter" beaktas inte)
 • CAE och CPE: totalt 176 (minst 169 i varje modul)
 • Trinity ISE: ISE II med distinktioner i alla fyra komponenterna

Grader undervisade och bedömda på engelska måste vara högst två och ett halvt år gammal i början av ditt examensarbete. Språktester får inte vara mer än två år i början av ditt examensarbete.

Stipendier och finansiering

University of Edinburgh erbjuder ett litet antal stipendier till utestående kandidater. Dessa är mycket konkurrenskraftiga.

Brittiska statliga forskarutlåningen

Brittiska medborgare, personer med bosatt status och vissa EU-medborgare som inte är bosatta i Storbritannien kan vara berättigade till ett doktorandlån mot avgifter - och i vissa fall levnadskostnader.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Läs mindre