Integrerad grundutbildning Master i Osteopati

Allmänt

Programbeskrivning

 • Vill du vara i ett yrke där du får daglig trivsel från att hjälpa andra?
 • Är du intresserad av att förstå hur kroppen fungerar?
 • Är du entusiastisk och motiverad att lära dig en ny disciplin?
 • Har du en holistisk syn på kropp och hälsa?
 • Skulle du vara en oberoende utövare passar dina karriärsträvanden?
 • Tycker du om att arbeta med människor?

Om du svarar ja på något av ovanstående kan en karriär inom osteopati vara för dig.


En MOst är en integrerade masterexamen. Det gör det möjligt för eleverna utan tidigare erfarenhet att övergå till en heltäckande oberoende utövare på bara 4 år (eller 5/6 år genom deltidsstudie för hem / EU-studenter)./>

Studenter av våra erkända kvalifikationer utmärkelser ackrediterade av General Osteopathic Council (GOsC) är berättigade att ansöka om registrering vid tidpunkten för examen.

Endast personer som accepteras på GOsC-registret får träna som osteopater.


Nyckelord:/>

 • The London School of Osteopathy är en ledande leverantör av osteopatisk träning.
 • Följ med våra elever på vår historiska London campus, kort avstånd från Tower Bridge.
 • Små klassstorlekar med utmärkt personal till studentförhållanden
 • Bli en självständig primärvårdspraktiker.
 • Gå med i ett växande reglerat yrke som har mycket hög patientnöjdhet.
 • Inget behov av tidigare hälsovårdsträning - bara tillfredsställande utbildning (skolavgångsintyg eller baccalaureate eller motsvarande).
 • Äldre studenter som vill ändra eller fördjupa sin karriär välkomna också.
 • Direkt tillträde till Bachelor i Osteopati (heders) som är en 3,5-årig Pathway , eller de integrerade masterprogrammen för osteopati, som är en 4-årig Pathway .
 • Lär dig under ledning av sakkunniga högkvalificerade handledare.
 • Delta i patientvård på LSOs blomstrande undervisningsklinik, där eleverna nedsänks i osteopati och får praktisk praktik från början av kursen.
 • Kursen är ackrediterad av General Osteopathic Council.
 • Ämnen som omfattas är kärnområdena för anatomi, fysiologi, patologi
 • Eleverna lär inte bara teori och övning, men också självmedvetenhet, interpersonell kommunikation och hur man engagerar sig i livslångt lärande. Etik, integritet och professionalism är också nyckeln till framgångsrik utveckling.
 • Också adresseras är viktiga affärsförmågor som har gjort det möjligt för forskare att innovera och ta osteopati till länder över hela världen.


Kurser börjar i september, och klassbaserad undervisning avslutas i maj / juni. Kliniken är öppen året runt. Eleverna är skyldiga att genomföra några kliniska aktiviteter och en workshop under sommarperioden./>

Det finns semesterperioder vid jul, påsk och på sommaren.

Deltidskurserna levereras över 18 alternativa helger. Klinisk närvaro är flexibel men måste spridas över året.

Kursinnehåll


Nivå 4 (år 1 F / T)/>

Osteopatiska studier, inklusive teori, filosofi, begrepp

Deltagande i polikliniken är obligatorisk även på nivå 4.

Dina osteopatiska studier grundar sig på:

 • Den detaljerade studien av kroppens anatomi och fysiologi, inifrån och ut.
 • Sociologi för hälsa och sjukdom.


Nivå 5 (år 2 F / T)/>

Osteopati klasserna fortsätter att bygga vidare på de färdigheter som lärt sig på nivå 4 och utvecklas till att integrera kunskapen som förvärvats i andra nivå 5-klasserna. Exempel på tekniker som utövas är artikulering, muskel-energitekniker, funktionella och indirekta metoder och höghastighetstrycktekniker.

I kliniken deltar eleverna i ett ökat antal patientundersökningar och behandlingar.

Stödstudier på denna nivå är:

 • Ett brett spektrum av patologi, inklusive teori, symtom, tecken och hur man bedömer med hjälp av standard medicinska undersökningsförfaranden.
 • Några kompletterande studier som farmakologi och bildbehandling.


Nivå 6 (år 3 F / T)/>

Osteopati klasserna bygger på nivå 5 och fortsätter att innehålla betydande mängder praktiskt arbete tillsammans med teoretiska konstruktioner. Färdigheter tillämpas på ett brett spektrum av scenarier, och klinisk resonemang och hypotesgenerering utökas.

I kliniken blir eleverna "senior studenter", ansvariga för att genomföra och utvärdera patientvård.

Stödstudier på denna nivå är:

 • Differentiell diagnos med inmatning från specialister i relaterade områden (som neurologi, reumatologi, dermatologi, psykisk hälsa, näring)
 • Forskningsstudier som kulminerar skriftligt ett forskningsförslag om ett ämne efter eget val.


Nivå 7 (år 4 F / T)/>

Osteopati klasser konsolidera tidigare lärande och hitta uttryck i autonom klinisk praxis. Mängden stöd som behövs från Clinic Tutors minskar och studenterna spelar en roll för att hjälpa yngre studenter att utvecklas. Allt detta syftar till att säkerställa att studenterna är redo för sin roll som självständig vårdpersonal vid utbildningen.

LSO-osteopater utgår som "allmänläkare" med grundläggande färdigheter inom specialområden som de kan välja att fortsätta och utveckla vidare i sin framtida karriär. Dessa områden omfattar pediatri, obstetrik, geriatri, sportskador och rehabilitering, kranial, visceral och klassisk tillvägagångssätt.

Stödstudier på denna nivå är:

 • Professionell praxis inklusive reglering, etik och medico-juridiska överväganden
 • Affärsstudier
 • Forskningsstudier som kulminerar i en avhandling om ett ämne av ditt val.


Personlig och professionell utveckling./>

Under hela kursen kommer du att utvecklas som en lärare, som praktiserande och som person. Att underlätta det akademiska lärandet är personliga och professionella färdigheter, som kommunikation, problemlösning, analys, kritisk reflektion, självmedvetenhet, ansvar, autonomi och ledarskap.

anställbarhet

Osteopati är nästan unik bland hälsovårdsekreterna, eftersom studenterna får möjlighet att börja arbeta självständigt vid examen, och de flesta börjar sin egen praxis. Det skiljer sig från, låt oss säga, fysioterapi där studenterna brukar gå med i NHS; eller de flesta sportterapi kurser som har mycket liten klinisk exponering. Osteopati är både en akademisk och yrkesdisciplin.

Ytterligare karriärmöjligheter

Det finns många aspekter av osteopati som du kan välja att utvecklas när din karriär utvecklas. Exempel är att specialisera sig på att arbeta med barn eller äldre, inom idrott och rehabilitering, eller i undervisning eller forskning.Ansökan

Eftersom osteopati är både en vetenskap och en konst uppmuntras sökande från en rad bakgrunder. En nivå krav är att nå en UCAS-tariff på 104 (t.ex. BCC). Minst en av A-nivåerna ska vara en vetenskap.

Tariffräknare - 2018 inresa

Men om du lämnade skolan utan dessa men har åtagit sig andra studier sedan kan du fortfarande vara berättigad. Det viktiga är att du kan visa förmåga att lära och få motivation att bli en osteopat. En betydande del av våra studenter har redan en examen men har kommit till insikten att osteopati kan erbjuda dem en meningsfull och givande karriär.

Att arbeta som osteopat kräver integritet och mognad. Ansökningsformuläret hjälper dig att visa om du har tillräcklig kompetensutveckling för att genomföra denna krävande (och givande) kurs.

Ansöker om heltid eller deltid MOST kurs

avgifter

Avgifter fastställs av Validating University.

För 2018-19 är avgifter för en internationell student £ 10 500 per år. Avgiften för en hem / EU-student blir 9 950 £ per år *, vilket reduceras för deltidstudie enligt antalet studiepoäng du studerar i varje år. Den totala avgiften är densamma i slutet om du studerar på deltid eller heltid. Eftersom MOST har fler krediter är den totala avgiften över 4 år cirka 12,5% mer än BOST på 3,5 år.

Alla studenter kommer att få studiehjälpmedel eller en kontantansats till ett värde av 400 pund per år vilket tar motsvarande kursavgift till 8 850 pund (pro rata för deltidsstuderande / enstors slutskoleår BOST).

* En liten ökning i samband med inflationen kan läggas till varje efterföljande år av dina studier.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The LSO has a well-deserved reputation as a leading provider of osteopathic education in the UK, with flexible modes of study and levels of award. The courses are longer than a standard 3-year Univer ... Läs mer

The LSO has a well-deserved reputation as a leading provider of osteopathic education in the UK, with flexible modes of study and levels of award. The courses are longer than a standard 3-year University degree and include substantial clinical teaching in addition to class-based teaching. This enables graduates to be ready to take on a professional work role at the point of graduation. Läs mindre