sr

Den Medical Assisting Program vid CBT College inkluderar flebotomi klasser och effektivt utbildar studenter i det administrativa området hälso- och sjukvård. Eleverna lär sig att planera och följa upp möten, ordna öppenvården antagning, kart patientinformation, hantera journaler, liksom många andra viktiga färdigheter som behövs för att slutföra sin examen och få medicinsk certifieringar inom fältet medicinsk assistent.

Översikt

En Associate of Science examen i medicinsk Assisting Technology är en alltmer krävande karriär för dem som vill arbeta i en medicinsk miljö. Enligt Bureau of Labor Statistics, är anställning av medicinska assistenter förväntas växa mycket snabbare än genomsnittet för samtliga yrken genom året 2015. Sjukvården kommer att öka på grund av tekniska framsteg inom medicin och tillväxt och åldrande befolkningen.

Programmet förbereder eleverna för att vara mångkunniga allierade vårdpersonal specifikt tvär utbildning i olika delar av patientvården, som omfattar kliniska, laboratorium, administrativa och grundläggande radiologi förfaranden. Som en medicinsk assistent, utför ett brett spektrum av arbetsuppgifter till exempel medicinsk och kirurgisk aseptik, ta vitala funktioner, bistå läkare med undersökningar och kirurgi, dra blod, administrera EKG och administrera läkemedel. Administrativa uppgifter hör patienten reception, tidsbokning, bokföring, arkivering, kodning, försäkringshantering, skriva medicinska korrespondens och datorprogram. Laboratorie funktioner inkluderar provtagning, prestanda grundläggande laboratorietester, och grundläggande röntgenstrålning förfaranden. Vår medicinsk assistent Associate Degree Programmet ger studenterna praktisk hands-on träning på vår välutrustade och toppmoderna laboratorier.

Mål

Förbered, utbilda och ge eleverna kunskaper och färdigheter för certifiering och sysselsättning som en medicinsk assistent Professional i både medicinska kliniska och administrativa områden samt Entry Level i röntgenstrålar. (Basic maskinoperatör) Certifieringar *:

 • Certifierad Klinisk medicinsk assistent (CCMA)
 • Certified EKG Technician (CET)
 • Certified Phlebotomy Technician (CPT)
 • Certifierad Fakturering och kodning Specialist (CBCS)
  • ICD-10 -Entry Level
  • CPR - BLS från American Heart Association (AHA)
  • OSHA & HIPAA.

Utfall

Efter ett framgångsrikt slutförande av programmet kommer eleverna att kunna:

 1. Demonstrera kunnig kunskap om medicinsk terminologi, människans anatomi och fysiologi, farmakologi, psykologi och patologi av sjukdomar
 2. Utföra administrativa uppgifter såsom schemaläggning utnämningar, upprätthålla patientjournaler (papper och elektroniska), och utnyttjande av programvara.
 3. Utför kliniska uppgifter såsom att tillämpa principerna för aseptiska tekniker och infektionskontroll, tar vitals och patienthistorier, samla in och bearbeta prover, utför CLIA-frångås labbtester, utför patienten screening, förbereda patienten och bistå med rutiner och tentor, administrera läkemedel, utföra venpunktion och elektrokardiogram och utföra grundläggande röntgenstrålar förfaranden inom ramen för praxis.
 4. Tillämpa kunskaper om lokala, federala och statliga hälso- och sjukvårdslagstiftning, såsom korrekt dokumentation och rapportering, utför inom juridiska och etiska gränser, och tillämpa HIPAA regler för att upprätthålla sekretess och utlämnande av uppgifter
 5. Hantera lokaler, utrustning och lager av en medicinsk kontor, samtidigt som den högsta nivån av säkerhet och effektivitet
 6. Demonstrera kunnig kunskap om datorprogram.
 7. Kod, klassificera och index diagnoser och förfaranden för återbetalning av Medicare, Medicaid, och medicinska försäkringar med hjälp av diagnostik och procedur kodning
 8. Demonstrera professionell interpersonell, oral och skriftlig kommunikation
 9. Demonstrera yrkesetiken och tillämpa rättsliga, sociala och etiska ansvar inom vårdmiljön

Outlook

Utsikterna för medicinska assistenter är stor, och industrin kommer att fortsätta växa under åren. Antalet läkare grupp praxis kommer att fortsätta att öka, vilket kommer att öka antalet arbetstillfällen för en medicinsk assistent. Enligt Bureau of Labor Statistics, är anställning för en medicinsk assistent väntas växa med 29 procent under de närmaste åren; Detta är en mycket snabbare i genomsnitt än andra yrken. Baby-boom befolkningen kommer att fortsätta att åldras under årens lopp, som också kommer att medföra att efterfrågan på medicinska assistenter att öka.

EYTAer
Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från CBT College - Miami »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum