Läs den officiella beskrivningen

Pharmacyfakulteten grundades 1966. Fakulteten förbereder eleverna för en karriär inom apoteket med en grundlig förståelse av droger och sjukdomar. Läroplanen främjar interaktion mellan apotekare och andra hälsovårdspersonal. Läroplanen för apotek erbjuder ett professionellt femårigt program som leder till en farmaceutisk nivå.


Undervisningsmetod

Apoteket undervisas i terminer, var och en av dem slutar i prov eller projektpresentationer. Studier består av föreläsningar (30 procent av läroplanen) och seminarier / praktiska sessioner, vilka är de huvudsakliga undervisningsmetoderna och utgör 70 procent av hela läroplanen. Varje kurs innehåller föreläsningar, seminarier, laborationer, grupparbete, praktikbaserade aktiviteter och uppdrag. Med hjälp av kroppssystemmodellen som ett integrerat sammanhang för undervisning är läroplanen utformad för att bryta ner hinder mellan discipliner, vilket hjälper eleverna att lära sig mer effektivt. Undervisningen är integrerad, vilket underlättar elevernas exponering för grundläggande och tillämpad vetenskap och professionell praxis inom patientvården. Detta kommer att stödjas av ett ökande fokus på praktikrelaterat lärande, vilket framgår av placeringar och intern simulationsbaserad inlärning, samt ytterligare praktikupplevelse som tillhandahålls internt.

47582_Screen_Shot_2016-08-01_at_13.04.58.png

Kursplanen består av 4 kvarter av discipliner: humaniora och samhällsvetenskap, naturvetenskap, medicinbiologiska, professionella och specialdiscipliner. Kursdeltagarna kan få grundläggande specialitet som har genomgått utbildning i en praktikplats (primär ett års studie) i följande specialiteter:

Farmaceutisk administration och ekonomi, farmaceutisk teknik, farmaceutisk kemi och farmakognosi eller i heltid eller korrespondens doktorandkurs.

Siffrorna för akademikernas yrkesverksamhet omfattar effektiv administrativ och produktiv verksamhet: i läkemedelsinstitut och företag, i centra för kvalitetskontroll av läkemedel (kontroll- och analyslaboratorier), i toxikologiska och biokemiska laboratorier, på läkemedelsföretag, i forskning institut etc.


Studiens varaktighet

5 år


Två intag

september


Nybörjarnivå

A-nivå (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Högskoleexamen, Högskoleexamen, Nationellt Seniorcertifikat, Matrikulering.


KSMU kandidater KSMU i graden av apotekare.


Boende finns i närliggande student Hostel. Prisvärd utbildningsavgift.

Studentliv

KSMU ger studenterna en världsklass utbildning i en miljö full av nya möjligheter och idéer som hjälper till att forma din framtid. Att lära sig nya färdigheter, möta nya och intressanta människor. göra vänner till livet; Dessa är alla en vanlig del av universitetets erfarenhet och KSMU är inget undantag.

Med över 5.500 studenter som studerar på KSMU (över 1 200 är internationella studenter) är campus en livlig aktivitetsgren och en verklig smältpotte av mångkulturellt samarbete. Från idrottsevenemang, till konst, är Kursk ett centrum för innovation och kultur som ingen annan.

Våra studenter är inblandade i en rad aktiviteter som sträcker sig från sport till konst, social och annan intellektuell verksamhet och berikande aktiviteter. KSMU på KSMU har något att erbjuda alla, oavsett vad du är intresserad av.

Det finns många sätt att träffa nya vänner här på KSMU till exempel genom att gå med i ett av de många livliga studentföreningarna eller skapa en egen! Vårt stora och mångsidiga studentgemenskap ger en mycket intressant miljö att umgås, lära sig nya färdigheter och träffa nya människor!

Du kommer också att ha möjlighet att besöka lokala historiska attraktioner för att du ska besöka och utforska med dina nya vänner och lära dig mer om rysk kultur och historia. Du kan tillbringa timmar på de lokala kaféerna, butikerna och museerna eller ta en promenad genom en av de vackra parkerna i närheten.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Kursk State Medical University »

Senast uppdaterad October 23, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
5 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

KSMU VideoClip 04 2018