Globala hälsoutmaningar (Online Learning)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Programbeskrivning

Programmet är utformat för att utrusta de som arbetar med global hälsa och utveckling, eller de som planerar att arbeta med internationella och nationella hälsoorgan, med hjälp av verktyg, kunskaper och färdigheter för att engagera sig i komplexa problem med rättvist och rättvist hälsa och välbefinnande.

Det kommer också att vara av stort värde för dem som är intresserade av global utveckling och bistånd, och för dem som är intresserade av karriär inom hälsapublikation, eller arbetar i internationell verksamhet inom hälso- och socialvårdsområdena och företagens sociala ansvar och hållbarhet.

Programmet kommer att utnyttja den särskilda kompetens som Edinburghs universitet och dess globala partner erbjuder inom global hälsa, inklusive medicinsk, omvårdnad och biomedicinsk excellens.

När du har avslutat detta certifikat kommer du att ha förståelse för de processer och förfaranden som den globala hälsotaggen formas till. Du kommer också att ha de analytiska och konceptuella färdigheter som behövs för att kritiskt kunna utvärdera de globala hälsoproblemenas natur och för att förstå hälsorelaterade sammanhang med sociala, miljömässiga, psykologiska och ekonomiska faktorer.

Detta program är anslutet till universitetets Global Health Academy.

Online-lärande

Vår online inlärningsteknik är helt interaktiv, prisbelönad och gör att du kan kommunicera med vår högkvalificerade lärare från ditt eget hem eller arbetsplats.

Våra online-studenter har inte bara tillgång till Edinburghs utmärkta resurser, utan också en del av ett stödjande online-samhälle, som sammanför studenter och lärare från hela världen.

Programstruktur

Programmet levereras med en innovativ blandning av online-lärande möjligheter som stöds av online-läromiljöer. Det kommer att innebära blandade undervisningsmetoder med världsekonomiska ledare, online diskussion, gruppprojektarbete och självständig studie och reflektion.

MSc Globala Utmaningar

Efter att ha tagit detta program kan kandidater också ta ytterligare två doktorandbevis i globala utvecklingsutmaningar och globala miljöutmaningar. Avslutande av alla tre certifikat leder till en MSc i globala utmaningar.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Läs mindre