Forskarutbildningen I Medicinsk Teknik

University of Minho - School of Engineering

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Forskarutbildningen I Medicinsk Teknik

University of Minho - School of Engineering

Huvudsyftet med den Doktorsprogram i medicinsk teknik (PDEBIOM), Erbjuds gemensamt av institutionerna för industriell elektronik, bioteknik, maskinteknik, Polymer Engineering och informatik, Högskolan i Jönköping AB, University of Minho, är att ge en pedagogisk miljö som uppmuntrar eleverna att utveckla förmågan att bidra till en positiv utveckling av teknik genom självständigt och kreativt vetenskaplig forskning inom området medicinsk teknik.

Den vetenskapliga Domänen för detta Doktorsprogrammet är medicinsk teknik, består Detta Forskarutbildningen av läroplanen komponent, med 60 högskolepoäng, och utarbetandet av en doktorsavhandling. Slutsatsen av läroplanen komponent kommer att ge en viss grad av avancerade studier i medicinsk teknik, med ett slutbetyg erhållits från betyg för de kurser som utgör dess studieplan.

Tillträde till högre utbildning

Slutsatsen av detta Doktorsexamen tillåter förverkligandet av forskningsverksamheten på postdoktoral nivå.

Accessformer

Tillgång till denna cykel av studier krävs att en ansökan Institutionen Ingenjörshögskolan vid universitetet i Minho.

Denna information ersätter inte samråd med förordningen av studien cykeln Ledande att få doktorsexamen från University of Minho och andra dokument.

Formella krav

Kan ansöka till forskarutbildning i medicinsk teknik, innehavare av magisterexamen i medicinsk teknik eller juridisk motsvarande. Kan också gälla innehavare av en examen (5 år) i områden med anknytning till medicinsk teknik med akademiska, vetenskapliga och professionella undantag, om den är erkänd som styrker förmågan att genomföra denna cykel av studier av ämnesrådet vid Institutionen Ingenjörshögskolan.

Kan även gälla för Doktorsprogrammet i medicinsk teknik kandidater som uppfyller antingen kraven i punkterna a) till c) i punkt 1 i artikel 7 / Doktorsprogram i medicinsk teknik, och kandidater som uppfyller antingen kraven i punkterna b) och c) i punkt 1 i artikel 30 / Decreto-Lei 74/2006 av den 24 mars.

Ansökningstider

  • 1st Phase 24 augusti - 4 September, 2015 (läsåret 2015/2016)
  • 2: a fas 4th to 15 Jan 2016 (läsåret 2015/2016)
  • 3: e fas 4th to 15 Jan 2016 (läsåret 2016/2017)
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Portuguese (Portugal)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
6 terminer
Heltid
Information
Deadline
Locations
Portugal - Braga
Startdatum: Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Portugal - Braga
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan