Filter
Förberedande omvårdnadsstudier
Amerikas förenta stater Alabama Auburn Studietyp: Alla Tempo: Alla

de mest populära {healthcarestudies-pre-nurse:plural} i Auburn i USA 2019

Kandidater från ett förskoleprogram kan ha jobbmöjligheter över hela världen inom det medicinska området. De vanligaste karriärmöjligheterna är medicinska assistenter och sjuksköterskor. Vissa ytterligare utbildning och certifiering kan krävas.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Auburn University är kanske den mest erkända universitet i Auburn. Det finns också National Center for Asphalt Technology, Ludwig von Mises Institute och Yarborough College.

Kontakta universitet - {healthcarestudies-pre-nurse:plural} i hälsa i Auburn i USA 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Amerikas förenta stater
Alabama
Auburn
Studietyp
Tempo
Green River College

Associate i Pre-Nursing examen allmän eftersträvas av studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt college eller universitet på juniornivå till en Bachelor of S ... [+]

Associate i Pre-Nursing examen allmän eftersträvas av studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt college eller universitet på juniornivå till en Bachelor of Science i sjuksköterskeprogrammet (BSN). Fyraåriga skolor accepterar Pre-Omvårdnad Transfer grad inkluderar Seattle University, Seattle Pacific University, University of Washington-Seattle, Washington State University, Pacific Lutheran University, Nordvästra universitet och Walla Walla University. Denna examen är utformad för att uppfylla kraven distributions vid universitet i staten Washington, genom att uppfylla de allmänna krav som vidtagits av freshmen och sophomores.

Green River - Ledande inom universitets överföring... [-]

Amerikas förenta stater Auburn
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska