Examensprogram i akupunktur och kinesisk medicin (MSTCM, DACM, DAOM, övergångs-DACM)

Allmänt

Programbeskrivning

Examensprogram i akupunktur och kinesisk medicin (MSTCM, DACM, övergångs-DACM)

En utmärkt fakultet och strikt läroplan har etablerat American College of Traditional Chinese Medicine (ACTCM) vid California Institute of Integral Studies ( CIIS ), akupunkturskola och kinesisk medicin som den främsta högskolan för kinesisk medicin och akupunkturskola i USA sedan 1980. Vår tre avancerade grader erbjuder djup utbildning och praktisk erfarenhet av traditionell kinesisk medicin, akupunktur, kinesisk herbalism, Shiatsu- och Tui Na-massage och holistisk läkning. Våra kandidater är expertläkare som arbetar i oberoende miljöer och team för integrativ medicin och är ledande inom sitt område.

  • ACTCM: s magisterexamen (MSTCM) erbjuder studenter nya inom området omfattande kunskap och klinisk kompetens för att bli en praktiserande vårdgivare och akupunktör.
  • Vår första professionella doktorsexamen (DACM) är för nya studenter inom området som vill gå in i yrket på doktorandnivå.
  • Vi erbjuder också en avancerad doktorsexamen för praktiserande akupunktörer (övergångs-DACM) som vill utveckla nya kliniska och akademiska färdigheter och engagera sig i forskning, undervisning och vetenskapligt arbete.

Om oss

Grundades 1980 i San Francisco, American College of Traditional Chinese Medicine (ACTCM) vid California Institute of Integral Studies ( CIIS ), är en av de äldsta högskolorna för akupunktur och kinesisk medicin i landet. Den utmärkta fakulteten och en strikt läroplan har etablerat ACTCM som ett verkligt exceptionellt program som får in studenter från hela världen. ACTCM erbjuder master- och doktorsexamen i akupunktur och traditionell kinesisk medicin samt ett brett urval av certifikatprogram, offentliga klasser och fortbildningskurser. 2015 anslöt sig ACTCM till California Institute of Integral Studies ( CIIS ) som också är baserat i San Francisco. Erkänd som "Bästa av viken", ACTCM Akupunktur

Högskolan har också fått heder för sin starka ledarroll för att främja hållbar hälsovård, särskilt genom att skydda hotade arter med WWF, AAF, US Fish and Wildlife och Save the Tiger Fund.

Vårt uppdrag

ACTCM kommer att tillhandahålla en föredömlig professionell utbildning och patientvård av hög kvalitet inom akupunktur och kinesisk medicin och relaterade hälsoområden.

Vår vision

ACTCM kommer att vara ett internationellt centrum för utbildningskompetens som främjar professionellt samarbete och hållbarhet inom kinesisk medicin och sjukvård.

Våra kärnvärden

ACTCM omfattar filosofin och andan i traditionell kinesisk medicin och strävar efter att förankra följande värden i varje ansträngning:

  • Integritet
  • Mångfald
  • Omtänksam
  • Harmoni
  • Samarbete

Intresserad av ACTCM?

ACTCM kännetecknas av spetskompetensen i våra program och vår fakultet, och av den oöverträffade möjligheten ger vi våra studenter att utforska och växa inom området kinesisk medicin.

antagning

ACTCM på CIIS erbjuder två utbildningsprogram till studenter som börjar sina kinesiska medicinska karriärer, ett Masters-program (MSTCM) och ett första professionellt doktorandprogram (DACM). För studenter som redan tränar i fältet och / eller har licens, erbjuder vi ett doktorandprogram (övergångs-DACM). Se vår kurskatalog för att lära dig mer om klasser som erbjuds i varje program på www.actcm.edu eller www. CIIS Edu. ACTCM accepterar för närvarande ansökningar för alla program.

Senast uppdaterad Dec 2019

Om skolan

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Läs mindre
San Francisco