Läs den officiella beskrivningen

Kandidatprogram inom akupunktur och kinesisk medicin (MSTCM, DACM, DAOM, övergångs-DACM)

En framstående lärare och rigorösa läroplanen har etablerat American College of traditionell kinesisk medicin (ACTCM) vid California Institute of Integral Studies (CII), skola akupunktur och kinesisk medicin som den främsta kinesiska medicinen högskola och akupunktur skola i USA sedan 1980. Våra tre avancerade examina ger fördjupad utbildning och praktisk erfarenhet i traditionell kinesisk medicin, akupunktur, kinesiska herbalism, Shiatsu och Tui Na massage och holistisk healing. Våra studenter är expert healers som arbetar i fristående inställningar och integrativ medicin team och är ledande inom sitt område.

  • ACTCM s magisterexamen (MSTCM) ger studenterna nya på området omfattande kunskap och klinisk färdighet för att bli en praktiserande vårdgivare och akupunktör.
  • Vår första Professional doktorsexamen (DACM) är för nya studenter till området som vill komma in i yrket på doktorsnivå.
  • Vi erbjuder också en avancerad doktorsexamen för praktiserande akupunktörer (DAOM eller övergångs DACM) som vill utveckla nya kliniska och akademiska färdigheter och engagera sig i forskning, undervisning och vetenskapligt arbete.

OM OSS

Grundades 1980 i San Francisco, The American College of traditionell kinesisk medicin (ACTCM) vid California Institute of Integral Studies (CII) är en av de äldsta akupunktur och kinesisk medicin högskolor i landet. Distinguished fakulteten och en rigorös läroplan har etablerat ACTCM som ett verkligt exceptionella program som tar in studenter från hela världen. ACTCM erbjuder master och doktorsexamina i akupunktur och traditionell kinesisk medicin, liksom ett brett urval av certifikat program, offentliga klasser och fortbildningskurser. År 2015, ACTCM förenas med California Institute of Integral Studies (CII) som också har sitt säte i San Francisco.

Erkänd som "Best of the Bay", den ACTCM Akupunktur & Herbal Clinic, och off-site kliniker fungerar som ett övningsfält för studenter samtidigt som överkomliga hälso- och sjukvård till samhället. Kollegiet har också hedrats för sin starkt ledarskap roll för att främja en hållbar hälso- och sjukvård, särskilt genom att skydda hotade arter med WWF, AAF, US Fish and Wildlife, och Rädda Tiger fonden.

Vår mission ACTCM kommer att ge ett exempel på yrkesutbildning och förbättrar kvaliteten i vården i akupunktur och kinesisk medicin och tillhörande hälso- och sjukvårdsområden.

Vår vision ACTCM kommer att bli ett internationellt kompetenscentrum utbildning som förskott professionellt samarbete och hållbarhet i kinesisk medicin och hälsovård.

Våra kärnvärden ACTCM omfamnar filosofi och andan i traditionell kinesisk medicin och försöka förkroppsliga följande värden i varje strävan:

  • Integritet & intellektuell frihet
  • Mångfald och respekt
  • Caring & Medkänsla
  • Harmoni och balans
  • Samverkan & ledarskap

Lågprishotell ACTCM?

ACTCM kännetecknas av kompetensen inom våra program och lärare, och oöverträffad möjlighet vi ge våra elever att utforska och växa inom kinesisk medicin.

Antagning

ACTCM på kritisk informationsinfrastruktur erbjuder två utbildningsprogram för studenter som börjar sina kinesisk medicin karriär, ett mastersprogram (MSTCM) och en första professionella doktorsexamen program (DACM). För studenter som redan utövar på fältet och / eller är licensierade, erbjuder vi en doktorand doktorsexamen program (DAOM). Visa vårt kurskatalog för att lära sig mer om klasser som erbjuds i varje program på www.actcm.edu eller www.ciis.edu. ACTCM närvarande emot ansökningar för alla program.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från California Institute of Integral Studies »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
3 - 4 år
Heltid
Pris
85,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering