Examensbevis för sjuksköterskor

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Kurs

Grundutbildningen i omvårdnad Unimar har varit i drift sedan 1989 och är erkänd av yttrandet från den federala skolnämnden nr 27/93 och förordning nr 472, den 15 mars, 1993. 80 studenter per år erbjuds på natten. Platser är upptagna av studenter i stora skaror från andra städer, kännare av deras tradition. Undervisningen av Nursing Kursprojektet konstruerades baserat på mission, vision och värderingar vid universitetet i Marilia. Från dessa lokaler pedagogiskt projekt Kursens etablerar sitt uppdrag söker oskiljbarhet undervisning, forskning och utbyggnad. Integrationen mellan undervisning och service, rätten till hälsa och kampen för att bygga en ny vårdmodell styrs av principerna om SUS, i samband med eget kapital och omfattande vård till människors hälsa och samhälle. Den Unimar Omvårdnad Course producerar och lär integrerade vetenskap till samhället, med axeln i hälso- och sjukvården.

Career

Hantera den kraftiga vetenskapliga och tekniska framsteg i vår tid, snabba förändringar sker i alla samhällssektorer. Med omvårdnad kunde inte vara annorlunda. För närvarande är sjuksköterskan medveten om en kamp mot nya horisonter för nya landvinningar inom alla nivåer: vetenskapliga, politiska, ekonomiska, kulturella och sociala. Omvårdnad i dag är ett hälsoområde som handlar med diagnosen hälsobehov, recept, genomförande, utvärdering och justering av omvårdnad, alltid verkar på mannen (familj och samhälle) och på ekosystemet, för att främja, bevara och återställa hälsa. Sjuksköterskor bör vara väl utbildade generalist, kritisk och reflekterande förmåga att känna och agera på problem / situationer vanligaste hälso sjukdom i den nationella epidemiologiska profil, med tonvikt på deras region av drift, identifiera bio-psyko-sociala dimensioner dess bestämningsfaktorer.

Resa infrastruktur:

Vi tror att infrastruktur är avgörande för varje punkt i kursen. Våra studenter från början av kursen utvecklar verksamhet i olika miljöer: Practices Laboratory där han började - utbildning av vårdpraxis i detta scenario har vi: 1 operationssalen, en församling, en ER, 1ambulatorio, ett ESF 1 Hushåll, ett bibliotek och självstudier Box, med datoriserade skyltdockor som representerar den mänskliga kroppens system, gör hela installationen kontakt mellan studerande med yrket under kontrollerade och skyddade scenarier som ger ökad säkerhet och skicklighet med patienten framtiden. Vi har också laboratorier: Anatomi Laboratory, mikroskopi, biokemi, datavetenskap, nutrition, bland annat. För att utföra Övervakad Praktik har vi flera scenarier: Universitetssjukhuset specialistmottagning och avtal med Maternity Milk Drop, Spiritistiska sjukhuset i Marilia, Human Milk Bank of Marilia, UBS och ESF och vårdhem i staden Marilia. När det gäller samling av böcker har idag 56,713 titlar, EBSCO databas, Sciru, bland andra baser. Trådlöst nätverk i hela campus.

Särskilda funktioner material (Laboratories specifika anläggningar, utrustning och material)

Faciliteter:

University of Marilia - Unimar erbjuder utbildningstjänster enligt följande:

  • klassrum, labb, toaletter och andra områden för undervisningsändamål;
  • Bibliotek;
  • Områden för sport praxis (domstolar och fotbollsplaner);
  • Parkering: för lärare, personal och studenter;
  • Leva och rekreationsområden.

Information

Autorizativo akt: Programmet ackrediterat sedan 1993

Professional: Sjuksköterska

Period: Nattliga

Längd: 10 terminer

Avgift: 1005,75

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de des ... Läs mer

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de desenvolver a consciência coletiva na busca contínua da valorização e solidariedade humanas. Läs mindre
Marília , Marília , Marília + 2 Mer Mindre