Examen i sjukgymnastik

Allmänt

Programbeskrivning

Sjukgymnastik är en vetenskap som handlar om studiet av mänskliga rörelser i alla dess former och potential. Sjukgymnasten har nu gott om arbetstillfällen på sjukhus, kliniker, vårdcentraler och stationer, idrottslag och rehabiliteringscenter. Skapad 1976, har kursen för sjukgymnastik, UNIMEP påpekats av fackpressen som en av de bästa i landet. Detta beror främst på kompetensen inom sin innovativa läroplan, uppfylla de senaste nationella riktlinjer och marknadskrav, liksom dess hår praktikplatser, integration med masterprogrammet i sjukgymnastik och dess infrastruktur.

Varaktighet5 år i dagtid eller nattetid

Månatliga investering

Dag: R $ 1,526.00 Natt: R $ 1,526.00 ** Värde för inmatning i 1: a halvlek 2016.

Varför studera i Unimep?

Bland de bästa i Brasilien

90% av kurserna bland de bästa i Student Guide. 5th bäst bland de särskilda SP Interiören i Folha University Ranking (RUF) Kategori Market rating.

Internationellt utbyte

Verklig möjlighet att internationellt utbyte, genom avtal med universitet i 25 länder och Vetenskap utan gränser program, den federala regeringen.

Integration på arbetsmarknaden

Praktikmöjligheter och integration på arbetsmarknaden av Unimep Stadier i Central- och partnerskap med offentliga och privata företag.

Ekonomiskt stöd

Den Unimep har omfattande stöd politik finansiellt, som fugor, ProUni, bidrag och avtal med partnerinstitutioner.

Senast uppdaterad Jan 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Er ... Läs mer

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Ernst Mahle". Läs mindre