Examen i livsmedelskvalitet och nutrition

Allmänt

Programbeskrivning

Mål och kompetenser

  • Veta mat från produktionen, genom sin industriell bearbetning, bedöma de kvalitativa och näringsmässigt under kvalitetssynpunkt, livsmedelssäkerhet och näringsvärde jämfört med olika användarkrav;
  • Upprätta tvåvägsrelation mellan livsmedelsproduktion och konsumtion i ett perspektiv av förbättring / diversifiering av livsmedelsproduktion och näringsförhållanden av befolkningen.

Lediga

  • Mat och Utbildning i Näringslära;
  • Överlägsen kvalitetskontroll tekniker;
  • Mat hantering (förskolor, matsalar, 3rd ålder hem, restauranger, etc.);
  • Utbildning för livsmedelskonsumtion;
  • Agroindustrier tillverkning;
  • Industrier Mat bioteknik
  • Laboratorieanalys;
  • Företag / anläggningar livsmedel av hög kvalitet;
  • Utbildningsföretag (Agro-Boskap, Tillverkning, analys laboratorier, konsulttjänster);
  • FoU-verksamhet;
  • Utbildning;
  • Consulting.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensin ... Läs mer

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensino superior público português, ao nível do ensino politécnico. Assim deu-se continuidade à tradição, pois a Cidade de Viseu teve o privilégio de ser pioneira no Ensino Agrícola em Portugal através da criação da Escola Prática de Agricultura de Viseu, por Decreto de 16 de Dezembro de 1852. Läs mindre