Egen Master i estetik och Wellness - Klassrum - 60 ECTS

Allmänt

Programbeskrivning

wellness

initiering

Oktober 2018 / Varaktighet 10 månader / klassrum lärande

presentation

Estetik och alt = "Wellness är väldigt närvarande i vårt samhälle, bevis på detta är det stora antalet estetiska centra och alt =" Wellness som erbjuder sina tjänster runt om i världen, från hotell, Spa, lyxkryssningar, spa , skönhetssalonger, skönhetssalonger, estetiska kliniker, bland annat, som erbjuder tjänster för den personliga bilden och personens välbefinnande.

Ismet är den första handelshögskolan i området naturliga terapier erbjuds i Spanien egen Master i estetik och Wellness, och även från helhets sidan genom UCAM prestigefyllda universitet med 60 poäng.

Befälhavaren är uppdelad i tre huvudområden, en estetik och alt = "Wellness genom naturläkemedel inriktad på naturlig kosmetika, aromaterapi och eteriska oljor, vilket kompletteras med andra tekniker som virtuell homeopatisk mesoterapi och dietterapi naturist och å andra sidan massageområdet centrerade på ayurvediska med andra komplementära såsom bambu, stenterapi, champi och pindas och sedan med den japanska ansiktsföryngringsmassagen vilket är en annan icke-aggressiv teknik för människokroppen som Vi kompletterar med shiatsu applicerad på estetik.

Dessa områden tillsammans med andra uppnår att studenten kan tillämpa både massage- och naturläkemedelsteknik till estetik och alt = "wellness".

Studenten kan ta upp till 4 universitetsexamina i första som sedan kan validera dessa krediter för befälhavaren.

titrering

Efter genomgången av programmet (1500 timmar mellan undervisning och eget arbete - 480horas i klass) och efter att ha passerat utvärderingstester, två diplom som utfärdats av behandlas:

  • Magisterexamen i estetik och hälsa (60 hp)
  • Ismet: Masters i estetik och Wellness - (egen titel).

Tillgång till studier

Inträde för varje kandidat kommer att utvärderas av en akademisk kommitté.

Behörighetskrav:

A) Studenter med en universitetsexamen (diplom, självständigt eller examen i något ämnesområde) ger en certifierad kopia av titeln eller i deras original eller bestyrkt kopia av betalning av avgifter för att utfärda titel defekt. För studenter som kommer från en icke-medlem av Bologna fördraget bör ge diplom eller intyg om genomgången studier med apostille.

B) Studenter utan en universitetsexamen: kandidatens profil kommer att utvärderas av en kommission mellan UCAM och Ismet att besluta om att inte erkänna studenter till programmet (minst fem års arbetslivserfarenhet inom området påvisbar studien).

kursprogram

Modul 1: Introduktion till historien om estetik och kosmetiska och behöver idag.

Modul 2: dermatologiska anatomofisiopatologia. grunderna.

Modul 3: First Aid

Modul 4. naturkosmetik

Modul 5. Aromaterapi

Modul 6. Eteriska oljor i kosmetiska behandlingar

Homeopathic Mesotherapy Virtual Modul 7 för skönhetsbehandlingar, celluliter, fetma och ansikts

8. ortomolekylär modul i estetiska och skönhet (hud, hår och naglar)

9. nudist Dietoterapia modul och fetma

10. Modul föryngrande ansiktsmassage japanska

Modulen 11. Shiatsu appliceras på estetik

Gymnastik modul 12. ansikts och ansiktsmassage med pindas

14. Ayurvedisk massage modul

Modul 15. Massage med bambukäppar, pindas, Champi och sten terapi

Modul 16: Metodik och forskningsdesign

Modul 17: Master Thesis

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

När studierna är färdiga kan eleverna välja att inrätta ett estetiskt centrum och alt = "hälsa eller arbeta i dem på hotell, spa, spa, gym, i turoperatörer som kryssningar, bland annat. Denna träning den professionella kommer att införliva dessa tekniker i sitt vanliga arbetsutrymme, antingen i deras estetiska centrum och / eller alt = "wellness, i ett terapicenter, i en estetisk medicinsklinik eller på något annat ställe som är lämpligt för övning av estetisk aktivitet och alt = "wellness". Med den här utbildningen kan den professionella utöka sin teknikportfölj för att uppnå inte bara en ökning av kunderna genom det expanderade kommersiella erbjudandet utan också förbättra resultaten av deras arbete.

tutorships

Ismet studenter, har en handledare, som kan gå i händelse av schemaändringar, svårigheter att spåra ämnen, personlig rådgivning, kompetensutveckling, bland annat.

tilläggs~~POS=TRUNC tjänster~~POS=HEADCOMP

Kampanjer och specialpriser i andra kurser. Datasal med Internet-anslutning. Driftutrustning till salu. Specials i centrum Ismet behandlingar. akademiska rådgivning av handledaren av studier. Terapier i praktiken för studenter. ISMETalumni, alumniförening. Jobb ombord. Råd om utövande av yrket skatt, arbete, redovisning nivå, marknadsföring, kommunikation, LOPD, säker CPR, andra.

modalitet

Weekly i morgon, eftermiddag eller lördag. Möjlighet att kombinera flera metoder.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela q ... Läs mer

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela que te ofrezca una sólida formación para tu futuro profesional.» Läs mindre
Barcelona , Spain Online + 1 Mer Mindre