Read the Official Description

Du vet varje patient behöver något annat. Stärka din kompetens-set och förbättra din traditionell kinesisk medicin utbildning i vårt program kommer att hjälpa dig att leverera rätt behandling till varje person som går genom din dörr. Du har alltid varit en healer - fortsätta resan som ett med oss. Om du har letat efter en eftergymnasial forskarutbildningen i San Diego, särskilt en eftergymnasial akupunktur program, då din sökning slutar här på Pacific College of Oriental Medicine.

Syftet med doktor orientalisk medicin och akupunktur utbildningen är att främja självstudier och kritiskt tänkande inom ramen för traditionell kinesisk medicin för att den punkt där de blir definierar egenskaperna hos kandidat professionalism, strävar efter att bredda och fördjupa utövarens kunskaper och färdigheter i patientvården. Eftersom forskardoktorsgrad i akupunktur inte krävs för licensieringen, ger detta program avancerad utbildning, odla eleverna i ledare i yrket. Utexaminerade använder forskar doktorsexamen för att förbättra sina karriärer som experter på området eftersom de bidrar till utvecklingen av läkemedlet.

Pacific College har samlat en expert fakultet för att presentera en inspirerande läroplan baserad på integration biomedicin med modern och klassisk tillämpning av kinesisk medicin. Dessa frågor stöds av kinesiska medicinska språkstudier, forskning och avancerad klinisk utbildning.

Post-Graduate Doktorsexamen Programmet erbjuder en sex-termin, 1,282.5 timme, 63,5 poäng utbildningen. Den består av en serie av kurser i fem spår där varje forskarutbildning läkare av akupunktur avslutar 41,5 enheter didaktiska kurser och 22 enheter av kliniska kurser. De fem spår är:

Spår 1: Family Medicine (2 poäng vardera)

 • Mental Health (Termin 1)
 • Geriatrik (Termin 2)
 • Ortopedi (Termin 3)
 • Neurology (Termin 4)
 • Kvinnors hälsa (Termin 5)
 • Preventive Medicine (Termin 5)
 • Pediatrics (Termin 6)

Forskarstuderande docs får en avancerad studier i följande medicinska koncentrationer: pediatrik, neurologi, mental hälsa, ortopedi, geriatrik, kvinnors hälsa och förebyggande medicin. Vart och ett av dessa områden fokuserar på realistiska och relevanta integration av biomedicinsk diagnos och behandling med differentiering och behandling från den traditionella orientaliska medicinskt perspektiv. Medan studera biomedicinska och moderna TCM metoder för sjukdom studenten utmanas att överväga på vilket sätt klassiska kinesiska texter är fortfarande aktuella i dag.

Spår 2: Tillämpning av kinesiska klassikerna (1,5 poäng vardera)

 • Nei Jing (Termin 1)
 • Nan Jing (Termin 2)
 • Shang Han Lun (Termin 3)
 • Jin Gui Yao Lue (Termin 4)
 • Wen Bing (Termin 5)

Forskarstuderande docs jämföra och kontrastera klassisk kinesisk medicin med modern behandlingstekniker, och kritiskt granska både med förmåga att skilja mellan olika översättningar av klassiska texter. Tyngdpunkten i på att förstå grunderna för läkemedlet representeras av klassiska texter och mognaden av dessa teorier i sin moderna form, så att man uppnår ursprungliga tanken om den framtida utvecklingen av orientalisk medicin teori.

Spår 3: Chinese Medical kinesiska språket 1-6 (1,5 poäng vardera)

Detta spår möjliggör forskardoktor att förstå de grundläggande funktionerna i den litterära språket i kinesisk medicin och dess förhållande till språket i olika klassiska perioder och den moderna folkspråk i Kina. Syftet med detta spår är att utveckla en bredare intellektuellt perspektiv i kinesisk medicin genom exponering för de filosofiska och kulturella grundvalar av läkemedlet i sin källspråket. Utdrag ur källtexter av kinesisk medicin omräknas till expandera kunskapsbas och förbättra forsknings förmåga att fortsätta självstudier och bidra till yrket genom översättning och kommentar.

Spår 4: evidensbaserad medicin

 • Klinisk Research Methods 1 (1,5 hp)
 • Clinical Research Methods 2 (1,5 hp)
 • Clinical Research Methods 3 (1,5 hp)
 • Clinical Research Förslag (en kredit)
 • Klinisk Capstone Project 1 (en kredit)
 • Klinisk Capstone Project 2 (1 poäng)
 • Klinisk Capstone Presentation (0,5 poäng)

Detta spår visar klinisk forskningsmetodik, design och biostatistik tillsammans med problemlösning metoder för att expandera kliniska resonemang och forsknings förmågor. Kurserna ger forskar docs att validera sina individuella kliniska slutsatser, liksom de allmänna principerna för kinesisk medicin, och att slutföra en klinisk hörnsten projekt värda utöver yrket kunskapsbas.

Spår 5: verksamhetsförlagd utbildning

Kliniskt träningsspåret är en omfattande läroplan som tillåter forskarstuderande docs för att stärka de nödvändiga färdigheter som används i klinisk praxis. Banan består av fem delar, inklusive praktisk utbildning i Family Medicine Clinic, analys och samarbete i mål Review & mentorskap erfarenhet detaljerade falldiskussioner i Grand Rounds, utbildning tillsyns i tillsynen och pedagogisk skicklighet erfarenhet och klinisk observation i integrativ medicin Practicum.

Syftet med forskarforskarutbildningen är att främja självstudier och kritiskt tänkande inom ramen för traditionell kinesisk medicin där det blir ett kännetecken för den kandidat professionalism. Den strävar vidare att bredda och fördjupa utövarens kunskaper och färdigheter i patientvården. Eftersom en doktorsexamen inte krävs för licensieringen, ger detta program avancerad utbildning, odla eleverna i ledare i yrket. Utexaminerade använder forskar doktorsexamen för att förbättra sina karriärer som experter på området eftersom de bidrar till utvecklingen av läkemedlet.

För att åstadkomma detta och de särskilda utbildningsmålen, har Pacific College monterat en expert fakultet för att presentera en inspirerande läroplan baserad på integration biomedicin med modern och klassisk tillämpning av kinesisk medicin. Dessa frågor stöds av kinesiska medicinska språkstudier, forskning och avancerad klinisk utbildning.

Federal Consumer Disclosure information om detta program

Pacific College of Oriental Medicine är ackrediterat av den västra anslutningen av skolor och högskolor. Högskolan och alla sina program i San Diego är godkända av BPPE. Skolans MSTOM, MSAC (CH och NY), och Post-Graduate Doktorsexamen (SD) program är ackrediterade av ACAOM.

Grad Titel Tilldelas

Varför det DAOM (EL) och DAOM (PG) har samma titel? Hur kommer personer inom veta vilka program vi har genomfört?

Det finns fortfarande mycket diskussion i orientalisk medicin samfundet om huruvida det bör finnas en titel eller två och vad dessa titlar bör vara.

Tills det finns en godtagbar, olika konsensus titel föreslås av yrket, kommer en examen från Pacific College instegs DAOM få en doktorsexamen i akupunktur och orientalisk medicin (eller doktorsexamen av akupunktur om du examen från MSAC). Den post-Gradate doktorsexamen kommer att vara samma men också är försedda med beteckningen Post Graduate. Vi förväntar oss en lösning på det här problemet snart.

Vad är skillnaden mellan Post Graduate DAOM och DAC / DAOM (EL)?

Den DAOM (PG) är en eftergymnasial program för att utveckla avancerade färdigheter i familjen och integrativ medicin, forskning, kinesiska klassikerna, kinesiska språket, undervisning, ledarskap och kliniska färdigheter tillsyn. Utexaminerade kommer att betydande bidrag till kunskapsbas AOM yrke genom sina capstone projekt.

Hur skolan ackrediterad?

PCOM är ackrediterat av WASC Senior College och University kommissionen (WSCUC).

Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by Pacific College of Oriental Medicine »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Sept. 2019
Duration
48 månader
Deltid
Heltid
Pris
28,544 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum