Doktorsexamen i farmaci

Allmänt

Programbeskrivning

Uppdrag

CSU-COP: s uppdrag är utvecklingen av student- och fakultetsforskare som kommer att påverka hälsovårdens behov hos människor i regionen, staten och nationen. Högskolan ger en stark grund i kunskap, integration och tillämpning av biomedicinsk, farmaceutisk, social / beteendemässig / administrativ och klinisk vetenskap för att förvandla studenter till utövare som är engagerade i humanistisk service, som kan erbjuda patientcentrerad vård och innovativa ledare för att främja apoteksyrket. Högskolan anammar universitetets uppdrag att utbilda individer med olika bakgrund för att förbättra kulturellt kompetent vård och minska skillnaderna i vården.

144130_CSU12Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

slingor

  • Betygsatt 1: a i Mellanvästern för doktorsexamen i farmaci minoritetsregistreringar;
  • Betygsatt åttonde för underrepresenterade minoritetsinskrivningar i doktorsexamen i apoteksprogram (American Association of Colleges of Pharmacy. Hösten 2019 Underrepresenterade minoritetsinskrivningar i doktor i farmaci som skolans första yrkesutbildningsprogram);
  • Stort fokus på mångfald och inkludering;
  • Ny läroplan lanseras 2020 för att anpassas till NAPLEX-kompetenser (licensexamen).
  • Små klassstorlekar;
  • En stor närvaro för att mildra skillnader i vården inom det lokala, statliga och nationella samhället;
  • Interprofessionella upplevelser och kliniska erfarenheter på områdessjukhus bedömde några av de bästa i landet;
  • Internationella uppdragsresor.

144123_CSU1Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Studenttest

Att välja en apoteksskola är en utmanande upplevelse. För mig tog jag flera faktorer i beaktande när jag fattade mitt beslut inklusive kostnader, plats och programalternativ. I slutändan valde jag att delta i CSU-COP eftersom min intervju här lämnade ett bestående intryck på mig som ingen annan skola hade gett. Här på CSU kände jag mig mycket mer välkommen; eftersom samhället på CSU-COP var personligt och verkligen ivrigt att ha mig där.

Som nuvarande student har jag lärt mig och vuxit på sätt som jag inte förutsåg innan jag började med denna didaktiska resa. CSU-COP har erbjudit mig en mycket koncentrerad, personlig läroplan med en stark, vänlig konkurrenskraftig kohort som driver mig att bli bra varje dag. Att vara student vid CSU-COP har gett mig möjlighet att utöka mina kunskaper när det gäller farmaci, och jag har fått en ny nivå av förtroende för mig själv, liksom en uppsättning kliniska färdigheter som stöder mig att vara en framgångsrik student farmaceut, och förhoppningsvis en ännu bättre farmaceut en dag snart.

Alexandra Gurrola, nuvarande P3-student.

Senast uppdaterad Nov 2020

Om skolan

The College of Pharmacy's mission is the development of student & faculty scholars who will impact the health care needs of people in the region, state, and nation.

The College of Pharmacy's mission is the development of student & faculty scholars who will impact the health care needs of people in the region, state, and nation. Läs mindre