Doktor i medicin (MD)

Kursk State Medical University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktor i medicin (MD)

Kursk State Medical University

Fakulteten grundades 1935. Sedan dess har mer än 20 000 läkare utbildats av och examen från fakulteten. Bland akademikerna av alla år finns 120 D.Sc. och mer än 650 Ph.D. Många akademiker har etablerat nya skolor och ursprungliga vetenskapliga trender. Dessa är akademiker från den ryska akademin för medicinska vetenskaper VN Nikolaeva-Menshikova, VS Ryabtsev, Yu.K. Skripkin, VG Gostishev, motsvarande - medlemmar av RAMS AF Bykovsky, VL Guryev, OK Skobelkin, G.Ye. Ostroverkhov.

Studiemedicin i engelskmedium i ett av de ledande läkarinstituten i Ryssland. Ingen "premedicinsk" kurs krävs eftersom studieprogrammet ger en allomfattande.

Detta sexåriga heltidsområde för masterstudier förbereder kandidaten för en doktors yrke. Den är avslutad med doktorsexamen i allmän medicin. Under de första två åren innehåller kursprogrammet teoretiska kurser (biokemi, anatomi, histologi, fysiologi, etc.).

Det tredje året av studier omfattar prekliniska kurser och är förberedande för studier av kliniska kurser. Under det fjärde och femte året passerar studenten gradvis genom praktik på de enskilda klinikerna och avdelningarna. Det sista året av studier ägnas åt en praktisk träningspraxis där studenterna arbetar på kliniker och avdelningar under ledning av erfarna läkare. Under studierna slutar eleverna också nio veckor av yrkesutbildning, där de gradvis blir bekanta med förvaltningen och driften av vårdhem och praktiska rutiner.

Studierna avslutas med en strikt tillståndsundersökning i fem ämnen.

Det sexåriga generella läkemedelsprogrammet har också erkänts i olika länder i världen, som USA, Kanada och Malaysia, Indien, Thailand, Maldiverna, Sydafrika, Sri Lanka, Nigeria etc.


Studiens varaktighet

6 år


Två intag

september


Nybörjarnivå

A-nivå (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Högskoleexamen, Högskoleexamen, Nationellt Seniorcertifikat, Matrikulering.
Studentliv

KSMU ger studenterna en världsklass utbildning i en miljö full av nya möjligheter och idéer som hjälper till att forma din framtid. Att lära sig nya färdigheter, möta nya och intressanta människor. göra vänner till livet; Dessa är alla en vanlig del av universitetets erfarenhet och KSMU är inget undantag.

Med över 5.500 studenter som studerar på KSMU (över 1 200 är internationella studenter) är campus en livlig aktivitetsgren och en verklig smältpotte av mångkulturellt samarbete. Från idrottsevenemang, till konst, är Kursk ett centrum för innovation och kultur som ingen annan.

Våra studenter är inblandade i en rad aktiviteter som sträcker sig från sport till konst, social och annan intellektuell verksamhet och berikande aktiviteter. KSMU på KSMU har något att erbjuda alla, oavsett vad du är intresserad av.

Det finns många sätt att träffa nya vänner här på KSMU till exempel genom att gå med i ett av de många livliga studentföreningarna eller skapa en egen! Vårt stora och mångsidiga studentgemenskap ger en mycket intressant miljö att umgås, lära sig nya färdigheter och träffa nya människor!

Du kommer också att ha möjlighet att besöka lokala historiska attraktioner för att du ska besöka och utforska med dina nya vänner och lära dig mer om rysk kultur och historia. Du kan tillbringa timmar på de lokala kaféerna, butikerna och museerna eller ta en promenad genom en av de vackra parkerna i närheten.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 23, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
6 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Ryssland - Russia Online
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Ryssland - Russia Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Sept. 2019
Ryssland - Russia Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan