Läs den officiella beskrivningen

Stomatologiska fakulteten öppnades vid Kursk State Medical University 1997. För närvarande utbildas mer än 300 studenter vid fakulteten.

Fakulteten erbjuder ett femårigt program för stomatologi . Undervisningsinlärningsprocessen är avsedd att betona utvecklingen av praktisk kompetens. Noggrann uppmärksamhet ägnas åt utvecklingen av elevernas personlighet och arbetsvanor, med betoning på personlig kompetens som är viktiga faktorer för framgångsrika karriärer.


Curriculum

Studenterna undervisas generella ämnen (kemi, biologi, matematik, fysik, anatomi, fysiologi etc.) under första och andra akademiska år. Senare läggs mer uppmärksamhet vid nyutvecklade områden inom apotekets studie: molekylärbiologi, bioteknik, biofarmaceutik och biofarmaceutik. De kliniska aspekterna av moderna apotek läggs starkare tonvikt varje år. Utbildningen omfattar 6 månaders praktisk träning på både offentliga och sjukhusapotek.


Studieprogram

Studien av tandvård är uppdelad i teoretiska ämnen (anatomi, fysiologi, histologi och embryologi, kemi, biokemi, biofysik) och prekliniska och kliniska ämnen (mikrobiologi, farmakologi, patologisk fysiologi, kirurgi, internmedicin, neurologi, psykiatri). Huvudbetoningen är specialiserade ämnen som förebyggande tandläkare och kardiologi, preklinisk tandvård, protetisk teknik, tandläkarmottagning, ortodonti, endodontisk, periodontik, konserveringsdentistry och oral kirurgi. En viktig del av programmet är ägnat åt praktisk träning. Studieplanen innehåller även kurser om ledning, etik, lagstiftning och sociala aspekter av tandvård. Dentistryprogrammet avslutas med slutliga tillståndsundersökningar inom konservativ tandvård, ortodonti och protetik och muntlig kirurgi.


Studiens varaktighet

5 år


Två intag

september


Nybörjarnivå

A-nivå (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Högskoleexamen, Högskoleexamen, Nationellt Seniorcertifikat, Matrikulering.


KSMU kandidater ges utbildningen i tandläkare i allmän praxis (tandläkare i allmän praxis).


Boende finns i närliggande student Hostel. Prisvärd utbildningsavgift.

Studentliv

KSMU ger studenterna en världsklass utbildning i en miljö full av nya möjligheter och idéer som hjälper till att forma din framtid. Att lära sig nya färdigheter, möta nya och intressanta människor. göra vänner till livet; Dessa är alla en vanlig del av universitetets erfarenhet och KSMU är inget undantag.

Med över 5.500 studenter som studerar på KSMU (över 1 200 är internationella studenter) är campus en livlig aktivitetsgren och en verklig smältpotte av mångkulturellt samarbete. Från idrottsevenemang, till konst, är Kursk ett centrum för innovation och kultur som ingen annan.

Våra studenter är inblandade i en rad aktiviteter som sträcker sig från sport till konst, social och annan intellektuell verksamhet och berikande aktiviteter. KSMU på KSMU har något att erbjuda alla, oavsett vad du är intresserad av.

Det finns många sätt att träffa nya vänner här på KSMU till exempel genom att gå med i ett av de många livliga studentföreningarna eller skapa en egen! Vårt stora och mångsidiga studentgemenskap ger en mycket intressant miljö att umgås, lära sig nya färdigheter och träffa nya människor!

Du kommer också att ha möjlighet att besöka lokala historiska attraktioner för att du ska besöka och utforska med dina nya vänner och lära dig mer om rysk kultur och historia. Du kan tillbringa timmar på de lokala kaféerna, butikerna och museerna eller ta en promenad genom en av de vackra parkerna i närheten.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Kursk State Medical University »

Senast uppdaterad October 23, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
5 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

KSMU VideoClip 04 2018