Läs den officiella beskrivningen

Utveckla förstklassiga forskare

Integrerat läkemedelsmedicin är den vetenskapliga disciplinen som gäller upptäckt, utveckling, formulering, leverans, farmakologisk och toxikologisk utvärdering, registrering och vetenskaplig övervakning av läkemedelsenheter till fördel för folkhälsan.

Doktor i filosofi (Ph.D.) Program

Ph.D. grad i integrerad läkemedelsmedicin vid NEOMED kräver totalt 90 kredit timmar. Alla doktorander i programmet kommer att behöva slutföra 45 timmars didaktisk studie (16 timmars kärnplan och 29 timmars valfria ämnen som stöder forskningsområdet), 30 timmars forskning och 15 timmars avhandling, som avslutar en skriftlig avhandling och avhandling försvar.

MD / Ph.D.

Studenter som vill genomföra en dubbel examen ta övergången till läkemedelsmedicinsk kurs i stället för läroplanen som krävs för direkt inresa. Övergången till läkemedelsmedicinsk kurs övergår den professionella studenten från en primärt didaktisk inlärningsmiljö till en som är problemlösning med inriktning av medlemmar av kandidatfakulteten. Det finns två, två timmars sessioner per vecka för 16 veckors termin. Kursen betonar ämnen som läkemedelsupptäckt och utveckling samt läkemedelsleverans och läkemedelseffektivitet, följt av två veckors integration och bedömning.

kurs~~POS=TRUNC

Den grundläggande läroplanen för en doktorsavhandling examen i integrerad läkemedelsmedicin (IPM) är 90 totala terminstimmar bestående av 45 timmars didaktiska kurs och 45 timmars forsknings- / doktorgrad.

Kurs

Kredittimmar

Övergångar till läkemedelsmedicin *

5

Läkemedelsseminarium *

1

Statistik / Biostatistics *

3-5

Ansvarig uppförande av forskning *

2

Principer för läkemedels-kroppsinteraktion

6

Farmakologi med Lab

5

Medicinsk farmakologi

4

Cellsignalering

3

Mänsklig struktur för farmaci

3

Molekyler till celler

4

Hjärnans sinn och beteende

5

Mänsklig utveckling och struktur

6

Fysiologiska grunden för medicin

4

Patientvård för MD-Ph.D.

1

Forskning Skriva

2

Forskning

30

Examensforskning (endast MS-studenter)

10

Dissertationsforskning (endast doktorander)

15

*Nödvändig

IPM-läroplanen är utformad för att möjliggöra flexibilitet för enskilda studenter. Ett studieprogram som skräddarsys för studentens forskningsmål kommer att utvecklas av studentens rådgivare som arbetar med programdirektören. Inskrivna studenter kan också ta examen kurser som erbjuds av Kent State University, University of Akron, Cleveland State University och Youngstown State University.

Dual-Degree Students

Under förutsättning att de är välskötta, kan tvååriga studenter överföra semesterkredit timmar från deras avslutade MD eller Pharm.D. grad läroplanen. Sådan överföring av semesterkrediter kommer att godkännas av dekan vid Högskolestudiet på begäran av studenten under antagningsprocessen till MD-Ph.D. eller Pharm.D.-Ph.D. Utbildningsprogram.

Dual graders studenter kommer också att behöva överbrygga sina examina och professionella komponenter med specialdesignade kliniska färdigheter kurser som erbjuds av deras hem professionella college (antingen College of Medicine eller College of Pharmacy). Ett exempel på en sådan kurs är "Patient Care for MD-Ph.D." -kursen som för närvarande erbjuds i College of Medicine.

Kontakter

Kelly Shrock

330.325.6784 | kshrock@neomed.edu

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Senast uppdaterad May 5, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019