Diplom i Traditional Medicine

De mest populära 11 diplomen i Traditional Medicine 2019

Traditional Medicine

Studerande en examen kan räkna med att kunna arbeta i sin egen takt. Längden på de flesta program beror på huruvida en individ väljer att gå deltid eller heltid. Efter avslutad, kan man förvänta sig att vara redo att ta på sig ett jobb inom sitt område för studien.

Vad är en examen i traditionell kinesisk medicin? Detta program blandar moderna och konventionella metoder av traditionell kinesisk medicin. Studenterna kommer att lära sig att diagnostisera och ordinera behandling, och kommer att samla alla de verktyg som behövs för att bli utövare. Grundläggande teorier och metoder, såsom akupunktur, kommer att göra upp kärnan i vad som kommer att studeras i denna avancerade program.

När en elev slutför sin traditionell kinesisk medicin program, kommer de att kunna arbeta i kinesiska medicinska sjukhus och kliniker, kinesiska läkemedelsindustrin, utbildningsinstitutioner undervisning praktiken, och mycket mer.Detta diplom är avsedd att främja en viss karriär eftersom det gäller traditionell kinesisk medicin.

Kostnaden för varje program beror på institutionen samt det land där institutionen finns. För att bättre förstå potentiella kostnader relaterade till programmet är det viktigt att kontakta en administratör som kan svara på relevanta frågor.

Studerande som fått utbildning för att bli traditionell kinesisk medicin utövare arbetar vanligtvis som antingen akupunktör eller som sagt, utövare. Vissa väljer att öppna sin egen praxis, medan en del arbete på många nivåer inom branschen. En examen i disciplinen tillåter individer att driva ett antal alternativ inom världen av traditionell kinesisk medicin, bärande på metoder som har förts vidare och förbättrade under en till synes oändligt antal generationer.

Program med fokus på en examen i traditionell kinesisk medicin erbjuds över hela världen, men erbjuds i överflöd på platser som Kanada. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Infertilitet Healing Diploma Course - CPD Certified

iStudy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Alltför många människor kämpar för att bli gravida och bli barn naturligt. Tyvärr finns det många olika orsaker till infertilitet; men medicinsk vetenskap kan inte hitta en orsak till vissa folks infertilitetsproblem. Vad de flesta glömmer är att traditionella, naturliga läkemedel ofta har en mycket större framgång än dyra, ofta smärtsamma medicinska behandlingar. Denna kurs kommer att se på några orsaker till infertilitet och hur man använder ett naturligt, holistiskt förhållningssätt för att reversera dina infertilitetsproblem kan förbättra dina chanser att tänka sig ett barn utan kirurgi och droger. Så är du redo att förändra ditt liv och bli en lycklig förälder? [+]

Kurshöjdpunkter

Infertilitet Healing Diploma Course är en prisbelönt och den bästsäljande kurs som har fått CPD-certifiering

Det anses vara en av de perfekta kurser i Storbritannien som kan hjälpa elever / elever att bli bekant med ämnet och få nödvändiga kunskaper för att fungera bra på detta område. Vi har packat Infertility Healing Diploma Course i 8 moduler för att lära dig allt du behöver för att bli framgångsrik i detta yrke.

För att ge dig enkel åtkomst, är kursen utformad för både deltids- och heltidsstudenter. Du kan bli ackrediterad på bara 6 timmar, 10 minuter timmar och det är också möjligt att studera i din egen takt.

Vi har upplevt handledare som hjälper dig genom hela kursplanen för kursen och svarar på alla dina frågor via e-post.... [-]


Nivå 3 Diplom i Crystal Healing - CPD

iStudy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Allt du behöver veta om kristallläkning Kristallläkning är en av de populära alternativa medicinteknikerna som används för att leda till naturlig helande energi. Det är också en gammal terapi som bidrar till att förbättra hälsan med hjälp av naturliga krafter av ädelstenar speciellt kristaller. Minerariket bidrar till att återställa välbefinnande, glädje och tar bort stress från ditt liv. Om du tror att du är redo att förstå fördelarna med kristallläkning eller vill börja din karriär som professionell kristallterapeut, kan vår nivå 3-diplom i kristallläkning vägleda dig ordentligt. Denna kurs kommer att hjälpa nybörjare och även befintliga terapeuter som arbetar inom området. Med hjälp av kursen kommer du att kunna lära dig om transpersonell kristallläkning, hur det fungerar, naturlig energi, ametist, apatit och grön serpentin. Du kommer också att introduceras med turkos, kvarts, blodsten och många fler. I slutändan kommer du att kunna välja rätt kristaller för dig själv och dina kunder. I grund och botten kommer du att upptäcka den kraft som kristallläkning ger. Anmäl dig nu och skriv in den vackra kristallhelande världen. [+]

Nivå 3 Diplom i Crystal Healing är en prisbelönt och den bästsäljande kursen som har fått CPD-certifiering

Det anses vara en av de perfekta kurser i Storbritannien som kan hjälpa elever / elever att bli bekant med ämnet och få nödvändiga kunskaper för att fungera bra på detta område. Vi har packat Nivå 3 Diplom i Crystal Healing i 10 moduler för att lära dig allt du behöver för att bli framgångsrik i detta yrke.

För att ge dig enkel åtkomst, är kursen utformad för både deltids- och heltidsstudenter. Du kan bli ackrediterad på bara 8 timmar, 55 minuter och det är också möjligt att studera i din egen takt.

Vi har upplevt handledare som hjälper dig genom hela kursplanen för kursen och svarar på alla dina frågor via e-post.... [-]


Diplom i naturläkning - CPD-certifierad

iStudy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Vill du läka dig själv eller läka andra för att få en anständig försörjning? Om så är fallet har du kommit till rätt ställe och här kommer du att kunna förvärva en professionell certifiering som kan hjälpa dig att lära dig metoderna för att göra din egen eller din kunds hälsotillstånd bättre utan medicin. Den naturliga helingen är också känd som andlig helande. Den har förmåga att läka någon form av sjukdom om viljestyrkan är stark nog. Men huvuddelen här är att ge effektiva riktlinjer. Om du tror att du är redo för en sådan utmaning, har vårt Diploma i naturlig heling allt du behöver. Du kommer att lära dig om naturläkningsprocesser, dess historia, mentalläkningsteknik etc. Dessutom kommer du att lära känna chakras och yoga. Olika Yoga tekniker kan ge en drastisk förändring i ditt liv på ett positivt sätt. Så varför vänta? Anmäl dig nu och lär dig vägen för naturlig helande för att göra dig kraftfull igen. [+]

Kurshöjdpunkter

Diplom in Natural Healing är en prisbelönt och den bästsäljande kursen som har fått CPD-certifieringen

Det anses vara en av de perfekta kurser i Storbritannien som kan hjälpa elever / elever att bli bekant med ämnet och få nödvändiga kunskaper för att fungera bra på detta område. Vi har packat Diploma in Natural Healing i 8 moduler för att lära dig allt du behöver för att bli framgångsrik i detta yrke.

För att ge dig enkel åtkomst, är kursen utformad för både deltids- och heltidsstudenter. Du kan bli ackrediterad på bara 5 timmar, 55 minuter och det är också möjligt att studera i din egen takt.

Vi har upplevt handledare som hjälper dig genom hela kursplanen för kursen och svarar på alla dina frågor via e-post.... [-]


Diplom i läkning: Polaritetsbehandling - CPD

John Academy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Är du intresserad av att hantera de överväldigade känslorna med dina problem eller vill du hjälpa någon som har? Vill du veta hur man läker genom polaritetsterapi? Om så är fallet, kommer det här diplomkurs definitivt att hjälpa dig. Obstruktioner är vanligtvis uppenbara i följd från de subtila till de täta skikten i fältet. Polaritetsterapin försöker upptäcka blockeringar och fri energi för att gå till normala flödesmönster och för att upprätthålla energifältet i ett öppet, flexibelt tillstånd. I princip är polaritetsterapi blandningen av modernistisk vetenskap och komplementär medicin. Terapin är en omfattande hälsotävling som omfattar energibaserat karosseri, kost, fysiska övningar och självmedvetenhet. I den här kursen kommer du att kunna lära dig hur polaritetsterapi fungerar med det mänskliga energifältet och hur de elektromagnetiska mönstren förmedlas i mental, emotionell och fysisk erfarenhet. Denna kurs hjälper till att identifiera och ändra tanken och beteendemönstren som håller dig från att känna ditt bästa. När du är klar har du inte bara löst det problem som tog dig in, men du har lärt dig nya färdigheter så att du bättre kan klara av vilka utmaningar som uppstår i framtiden och kommer även att kunna hjälpa andra. [+]

Vem är kursen för?Någon, oavsett om de har förkunskaper eller inte i självläkande och polaritetsterapi.Den som tror att de har en mognad för att reflektera över sin egen utveckling som en person.Ingångskrav:Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din slutprov får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i en exemplar med en kostnad av £ 39 eller i PDF-format till en kostnad av £ 24.Varför välja oss?Prisvärd, engagerandeHandledningvideor / material från branschledande experter;Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;Effektiva provsystem för bedömning och direktresultatStorbrittanienTillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort24/7 student support via e-post.Karriärsbana:... [-]

Diplom i kristallläkning - CPD

John Academy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Har du hört talas om Crystal Healing? Är du intresserad av denna typ av helande? Om ja, lär då hur Crystal Healing fungerar och den kraft det ger dig. Kristallbehandling eller kristallåterhämtning är ett slags vibrerande läkemedel. Kristallbehandling kräver användning av kristaller eller ädelstenar för att hjälpa till att reparera. Ädelstenar håller djupa och mendingkvaliteter som kan utnyttjas av en gruppering av sätt. Kristaller kan transporteras eller bäras på individen, eller sätta sig i ett område där deras användbara vibrationer kan känna av den som ligger intill. Healers lägger på samma sätt stenar på sina kunders lutade bakkroppar för att jämföra chakran och luften. Och i den här kursen lär du dig hur Crystal Healing och andra ädelstenar fungerar och att kunna jämföra din energi. [+]

Diplom i Traditional Medicine. Vem är kursen för?Crystal Healers som vill förbättra sina kunskaper i Crystal Healing.Individuella som tror på kristallens kraft och att kunna lära sig de korrekta färdigheterna inom Crystal HealingIngångskrav:Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din slutprov får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i en exemplar med en kostnad av £ 39 eller i PDF-format till en kostnad av £ 24.Varför välja oss?Prisvärd, engagerandeHandledningvideor / material från branschledande experter;Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;Effektiva provsystem för bedömning och direktresultatStorbrittanienTillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort24/7 student support via e-post.Karriärsbana:... [-]

Diplom i magnetisk terapi helande - CPD

John Academy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Har du någonsin hört talas om termen magnetisk terapi? Vill du veta allt om magnetterapi? Hur det fungerar? Dess fördelar? Anmäl dig i kursen och ta reda på djupet om magnetterapi. Beskrivning: Många sjukdomar kan botas och förhindras genom att använda magneter. Det är en enkel, säker och effektiv behandling. Magnetterapi bygger på principen att sjukdomar är resultatet av en obalans mellan olika elektromagnetiska krafter som finns i kroppen, och behandlingen återställer den naturliga balansen mellan krafterna. Kursen är utformad för att hjälpa studenter att få en detaljerad översikt över terapeutiska magneter. Vad som kan vara säkrare än härdning kommer jag att göra med hjälp av terapeutiska magneter. Magnetterapi är den mest effektiva behandlingen. I den här kursen lär du dig hur magneter kan hjälpa till att härda våra kroppar. Eleverna kommer att upptäcka ett stort antal effekter på magnetisk kraft på kroppen. Denna kurs hjälper dig att lära dig hur magneter kan du lindra smärtan i kroppen. Du kommer också att bli lärd om fördelarna med magnetterapi. [+]

Vem är kursen för?Denna kurs är för enskilda som är villiga att bli framtida magnetterapeuter.Denna kurs är för personer som är intresserade av att förbättra sin personliga kunskap om magnetterapi.Ingångskrav:Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din slutprov får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i en exemplar med en kostnad av £ 39 eller i PDF-format till en kostnad av £ 24.Varför välja oss?Prisvärd, engagerandeHandledningvideor / material från branschledande experter;Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;Effektiva provsystem för bedömning och direktresultatStorbrittanienTillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort24/7 student support via e-post.Karriärsbana:... [-]

Diplom i naturlig helande - CPD

John Academy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Beskrivning: Andlig helande är metoden att göra en person frisk naturligt utan att använda mediciner. Andlig helande är något du kan göra när som helst för att bota dig själv av någon sjukdom. Denna kurs kommer att ge dig all nödvändig information om naturlig helande. Alla olika fördelar lärs under hela lektionerna. Du kommer också att komma över historien om andlig helande. Du kommer också att lära dig om de olika troen och metoderna i andlig helande. [+]

Diplom i Traditional Medicine. Vem är kursen för ?Människor som söker kunskap för självläkning;Människor som är kommer att ta andlig helande sin professionella karriär.Ingångskrav:Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.Eleverna bör vara 16 år eller äldre för att genomföra kvalifikationen.God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din slutprov får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i en exemplar med en kostnad av £ 39 eller i PDF-format till en kostnad av £ 24.PDF-certifikatets vändningstid är 24 timmar och för hårddiskcertifikatet är det 3-9 arbetsdagar.Varför välja oss?Prisvärd, engagerandeHandledningvideor / material från branschledande experter;Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;Effektiva provsystem för bedömning och direktresultatStorbrittanienTillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort24/7 student support via e-post.Karriärsbana:... [-]

Examensbevis för akupunktur och orientalisk medicin

Pacific Rim College
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2019 Kanada Victoria + 1 fler

Diploma av akupunktur och orientalisk medicin är ett 4-årigt (8 terminer) program som djupt utforskar teoretiska och kliniska begrepp akupunktur och orientalisk medicin [+]

Diploma of akupunktur och orientalisk medicin

Diploma av akupunktur och orientalisk medicin är ett 4-årigt (8 terminer) program som djupt utforskar teoretiska och kliniska begrepp akupunktur och orientalisk medicin. Akupunktur och orientalisk medicin innebär discipliner såsom akupunktur, örtmedicin, kinesisk massage, kost terapi och terapeutiska övningar. Eleverna lär sig grundläggande filosofier, diagnostiska principer och terapeutiska tekniker i denna gamla och kraftfullt system för medicin, och införliva dem med biomedicinsk vetenskap och andra helande filosofier. Denna 2925-timmars program uppfyller läroplanen krav CTCMA BC.

Studieval

Institutionen för akupunktur och orientalisk medicin erbjuder året-runt utbildningsmöjligheter med en akademisk kalender baserat på 3 terminer per år. Nya elever kan anmäla sig varje januari, maj och september och studenterna kan antingen välja att genomföra årliga studier eller att ta en termin eller mer efter eget gottfinnande. Genom att välja sin kurs ladda varje termin, kan eleverna fylla varje termin på deltid eller heltid.... [-]


Diplom i traditionell kinesisk läkare

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Burnaby

Det traditionella kinesiska läkemedelspraktikprogrammet vid Vancouver Career College är ett unikt treårigt program som innehåller standardpilarerna i den gamla praktiken av TCM med ett grundläggande tillvägagångssätt för västerländsk medicin. [+]

Det traditionella kinesiska läkemedelspraktikprogrammet vid Vancouver Career College är ett unikt treårigt program som innehåller standardpilarerna i den gamla praktiken av TCM med ett grundläggande tillvägagångssätt för västerländsk medicin.

Genom att anta ett helt holistiskt tillvägagångssätt är detta program en kondenserad version av utövarprogram som erbjuds vid TCM-universitet i Kina. Kandidater från detta program kommer att vara väl förberedda för att skriva Provincial Licenskontroll och kommer att vara berättigad att ansöka om medlemskap i College of Traditional Chinese Medicine Practitioners och Acupuncturists (CTCMA) av BC. Alla studenter i detta program kommer att delta i fyra praktikplatser genom hela sitt program, inklusive tid som spenderas på högskolans TCM-klinik på plats.... [-]


Diplom i traditionell kinesisk medicin Herbalist YR1

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Burnaby

Starta en karriär inom holistisk medicin med det traditionella kinesiska medicinsk herbalistprogrammet vid Vancouver Career College . Vårt TCM Herbalist-program är ett unikt treårigt program som består av kurser i kinesiska örter, kinesisk massage, Qigong, Taiji, dietterapi och västmedicin. [+]

Starta en karriär inom holistisk medicin med det traditionella kinesiska medicinsk herbalistprogrammet vid Vancouver Career College . Vårt TCM Herbalist-program är ett unikt treårigt program som består av kurser i kinesiska örter, kinesisk massage, Qigong, Taiji, dietterapi och västmedicin.

TCM Herbalists är experter på de helande egenskaperna hos växter och örter och kan erbjuda alternativa eller kompletterande behandlingar till konventionell medicin. Eftersom intresset för naturlig hälsa och mänsklig livslängd växer i Nordamerika växer behovet av kvalificerade TCM-proffs också. Många utvidgade hälsofördelar planerar nu erkänner legitimiteten hos traditionell kinesisk medicin, vilket gör det ännu mer tillgängligt för allmänheten och en ännu mer lukrativ karriärväg.... [-]


Diplom i doktor i traditionell kinesisk medicin

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Burnaby

Efter avslutad traditionell kinesisk medicinpraktiseringsprogram är eleverna berättigade att ta doktorn i traditionell kinesisk medicinprogram. [+]

Efter avslutad traditionell kinesisk medicinpraktiseringsprogram är eleverna berättigade att ta doktorn i traditionell kinesisk medicinprogram. På den här nivån kommer studenterna att följa avancerade kurser inom Western Medicine, TCM Clinical Sciences, traditionella kinesiska klassiker, TCM klinisk utbildning samt allmänna studier. Detta fokus återspeglar framstegen från att lära sig kliniska teorier och färdigheter för kritisk analys av TCM-filosofi och genomförande av TCM-forskning.

Programmets kliniska placeringskurser ger studenten möjlighet att övergå från att genomföra övervakade patientbedömningar, diagnos och behandlingar på patienter till självständig praxis. Kandidater från detta program kommer att vara väl förberedda att skriva Provincial licensiering undersökning. De kommer också att kunna ansöka om medlemskap i College of Traditional Chinese Medicine Practitioners och Acupuncturists (CTCMA) av BC.... [-]