Filter
Diplom
Frankrike Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa diplomen i Frankrike 2019

De som inte vill investera tid eller pengar för att ta en formell examen kan ta ett diplom istället. Detta är perfekt för personer som bara har en gymnasieexamen eller för dem som vill byta karriär.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Diplom i Frankrike

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

City Colleges - Online Learning

Denna kurs presenterar student med ett ljud - och praktiskt inriktad - introduktion till detta moderna och evidensbaserad behandling strategi för en rad olika psykiska pr ... [+]

Examen i kognitiv beteende Beteende

Kurs: Examen i kognitiv beteendeterapi

Startdatum: Tisdag 27 september, 2016

Varaktighet: 10 veckor, tisdag kvällar från 6,30 till 09:30

Kursavgift: € 945 (eller € 995 om att betala kursavgiften i omgångar) En avgift på £ 76 kommer att betalas ut till Institutet för kommersiell förvaltning på ett framgångsrikt slutförande av denna kurs.

Multi-course rabatt: Studenter som registrerar sig för två eller flera klassrumsbaserade kurser med School of Psychology kan göra så mot en avgift på 895 € per kurs.

Delande myndighet: Institutet för Commercial Management (ICM)

CPD Poäng: Denna händelse har godkänts för 9 CPD poäng för medlemmarna i psykologi Society of Ireland.... [-]

Frankrike France Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
10 veckor
Internet
Läs mer på svenska
City Colleges - Online Learning

Syftet med kursen är att ge studenterna en förståelse för de praktiska tillämpningarna av principerna för tillämpad beteende analys (ABA) med särskild hänsyn till persone ... [+]

Examen i ABA (Autism Studies)

845,00 €

Varaktighet: 10 föredrag

Kursavgift: nätet 845 € (eller € 895 om att betala kursavgiften i omgångar) En avgift på £ 76 kommer att betalas ut till Institutet för kommersiell förvaltning på ett framgångsrikt slutförande av denna kurs.

Delande myndighet: Institutet för Commercial Management (ICM)

CPD Poäng: Denna händelse har godkänts för 9 CPD poäng för medlemmarna i psykologi Society of Ireland.

Syftet med kursen är att ge studenterna en förståelse för de praktiska tillämpningarna av principerna för tillämpad beteende analys (ABA) med särskild hänsyn till personer med autism, intellektuella och utvecklingsstörning, barn och ungdomar i vård och personer som uppvisar lärande och / eller beteendemässiga problem i skolan. Denna intensiva kursen tränas ABA för fullständig nybörjare liksom de med lite erfarenhet som vill utveckla sin kunskap och förståelse av beteende metoder. Efter avslutad studenter kommer att få en större förståelse för principerna för ABA och hur man ansöker dem, hur man bestämmer funktionen hos en utmanande beteende och hur man designar beteende insatser för att både minska och öka beteende som behövs. Ett huvudmål med kursen är att ge studenterna de verktyg som behövs för att förbättra livskvaliteten för andra på ett meningsfullt sätt. Kursen kommer att behandla ämnen såsom: Vad är ABA ?, Principerna om beteendeanalys, handskas med utmanande beteende, verbalt beteende och kommunikation, funktionell kommunikation utbildning (FCT), Genomförande funktionella beteende bedömningar Mätning beteende, utforma och genomföra beteendemässiga interventioner och analys och visning av beteendedata. Alla kursinnehållet kommer att falla under fyra... [-]

Frankrike France Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska