Filter
Diplom
Bahrain Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa diplomen i Bahrain 2020

De som inte vill investera tid eller pengar för att ta en formell examen kan ta ett diplom istället. Detta är perfekt för personer som bara har en gymnasieexamen eller för dem som vill byta karriär.

De studerande som bedriver högre utbildning förenar efter universitetsutbildning har ofta en flexibel livsstil i Bahrain. Universiteten har också olika typer av kurser som ofta passa behoven hos både lokala och internationella studenter. Landet 's kultur är väldigt okomplicerad vilket gör det lättare för utländska studenter att interagera med medborgarna.

Diplom i Bahrain

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Westford University College

Kvalitetshälsovården är avgörande för en nations välfärd och det är viktigt att ha organisationer som är villiga att mäta sig mot internationella standarder. Kurser syfta ... [+]

Kvalitetshälsovården är avgörande för en nations välfärd och det är viktigt att ha organisationer som är villiga att mäta sig mot internationella standarder. Kurser syftar till att ge vårdpersonal den kunskap och kompetens som behövs för att vara en effektiv chef inom hälsovården, utrusta deltagare med förståelse för det yttre sammanhanget i vilket sjukvårdsorganisationerna arbetar, hur de hanteras och analystekniker som kan tillämpas på beslutsprocesser inom hälsosektorn. Eleverna av kursen kommer att lära sig följande huvudämnen:

Förstå sjukvårdsorganisationens struktur och kultur, inklusive det organisatoriska beteendet inom vårdindustrin.Ha god kunskap om förändringshantering och organisationsutveckling i vårdmiljöer.Förstå hälso- och sjukvårdsstrategier, utforma strategier för hälso- och sjukvård och veta om sjukvårdsakkrediteringssystem.Veta om vårdkvalitet, patientsäkerhet och förebyggande av medicinska fel.Förstå vårdhantering och ledarskapsproblem.Skaffa en grundläggande kunskap om hälsovård finansiell... [-]
Bahrain Bahrain Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
10 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska