Read the Official Description

Kontakta oss idag för att starta din karriär i Dental Assis!

En karriär inom dentala medhjälp erbjuder många karriärmöjligheter. Förutom att hjälpa tandläkaren under olika förfaranden, är andra utökade arbetsuppgifter tilldelas Florida tandsköterska såsom exponering och bearbetning av röntgenbilder, tillverka tillfälliga kronor och med visningar för studiemodeller. Uppgifterna för en tandsköterska är bland de mest omfattande och varierade i tandläkarens. Den tandsköterska utför många uppgifter som kräver både social och teknisk kompetens.

Den examen från HCC tand bistå program kommer att vara beredda att ta Dental Assisstyrelsen (DANB) och när denne kommer examen bära certifieringen Certified tandsköterska (CDA) CDA referens kommer att kräva 12 timmars fortbildning varje år. Att bli en certifierad tandsköterska försäkrar allmänheten att tandsköterska är förbereder sig för att bistå kompetent i tillhandahållandet av tandvård. HCC-programmet är 12 månader.

Efterfrågan på dentala assistenter i Hillsborough County området är mycket hög. Karriär alternativ inkluderar både heltid och deltid positioner. Tandläkare är intressant, trevlig, folk orienterad miljöer i att arbeta.

Hillsborough Community College Dental Assis Program, en ackrediterad utbildnings plats av American Dental Association, är dedikerade till att erbjuda tillgänglig, hög kvalitet, prisvärd utbildning i en överlägsen, innovativ lärmiljö för studenter. Vi kommer att ge den utbildning som krävs för dentala assistenter att arbeta i alla tand samhället. Programmet kommer att ta en ledande roll för att utbilda tandläkare assistenter som kommer att lägga till tillväxt och ekonomisk utveckling i Tampa Bay-området och delstaten Florida.

HCC Dental Assis Programmet är erkänd av kommissionen den Dental ackreditering och undervisar alla Florida Utökade funktioner.

Program taught in:
Engelska

See 11 more programs offered by Hillsborough Community College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
5,000 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum